Про компанію

Огляд жниварок від компанії Capello

Огляд жниварок від компанії Capello

Компанія Capello розробляє і випускає техніку для збирання зернових культур і вже більш ніж 50 років займає лідируючу позицію в Європі. Систематичний аналіз проєктів й оновлення засобів виробництва призводять до все більш передовим технічним рішенням, які і справді можуть спростити роботу і зробити її більш ефективною. Всі робочі процеси проходять на підприємстві в Кунео. Це близько 57 000 кв. метрів робочих зон, офісних і складських приміщень, де приблизно до 50-ти фахівців займаються випуском продукції з найсуворішим контролем якості – кукурудзозбиральних жниварок Quasar, а також жниварок суцільного зрізу для прибирання соняшнику Helianthus. На сьогоднішній день компанія Capello займається випуском повної лінійки кукурудзозбиральних жниварок і забезпечує їх експорт по всій земній кулі.

Capello Helianthus

Жниварка для прибирання соняшнику – це багатофункціональна жниварка суцільного зрізу для збирання врожаю незалежно від ширини посівів. За допомогою цього пристрою можна прибирати рослини з відстанню між рядами в межах 40 до 75 см.

Мотовило регулюється з кабіни гідравлічно по висоті, що дозволяє налаштувати жниварку згідно сорту та висоти рослини.

Є опційна можливість гідравлічно фіксувати швидкість обертання мотовила оператором, що дає можливість налаштовувати цю функцію відповідно до швидкості функціонування комбайна для забезпечення максимальної ефективності при збиранні врожаю.

Подавальний шнек єдиний пристрій без будь-яких допоміжних кріплень, що гарантує максимальну швидкість подачі продукту в похилу камеру комбайна навіть в найскладніших умовах збирання.

Привід подаючого шнека оснащений обмежувачем крутного моменту для захисту від проникнення сторонніх предметів і виходу з ладу техніки.

Всі приводні вали Helianthus виготовляються з легованої сталі, що гарантує максимально тривалий експлуатаційний період і попереджає механічний вихід з ладу. Вся система зрізу, в тому числі й привід, виконані з деталей високої якості. Всі деталі виготовлені зі спеціальної високоміцної сталі, що забезпечує мінімальні втрати при збиранні врожаю.

Огляд жниварок від компанії Capello
Огляд жниварок від компанії Capello
Capello Quasar

Жниварки Quasar сумісні з будь-яким комбайном. Їх робоча швидкість становить 12 км/год, а висота зрізу – 7-8 см. Завдяки передовим рішенням і застосуванню комплектуючих деталей високої якості вдається знизити втрати качанів і зерна до 10% при будь-яких погодних умовах. Корпус і наконечники виконані з технополімера, який забезпечує ковзання матеріалу без налипання, що в свою чергу на 100% запобігає накопиченню зайвої маси.

Подає шнек великого діаметру гарантує безперебійну подачу продукту в камеру. За рахунок унікальної системи регулювання наконечники можуть встановлюватися в шести різних позиціях. Зазор між пластинами початкоочисника регулюється гідравлічно безпосередньо з кабіни оператора.

Жниварка Quasar може швидко і без зусиль переобладнуватися під процес збирання соняшнику.

Коробка передач створена моноблоком з суцільнолитого чавуну й не передбачає додаткового обслуговування. Зубчасті колеса, виконані з легованої сталі, регулярно знаходяться в масляній ванні. Замкнені підвідні ланцюги з хромованими штифтами гарантують експлуатаційний період до 1200 га. Вальця відрізняються особливою конструкцією з гвинтовим наконечником, який сприяє введенню стебла. На вальцях розміщені чотири регульованих ножа з вольфрамовим наплавленням.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин