Про компанію

Оперативний та якісний посів з посівними комплексами Bourgault FMS

Оперативний та якісний посів з посівними комплексами Bourgault FMS

Створення сільськогосподарської техніки – це, перш за все, пошук оптимального балансу. Навіть конструктивні рішення одного певного вузла обладнання можуть спричинити цілий ряд проблем у функціонуванні інших вузлів і елементів.

У посівному комплексі серії FMS від Bourgault був досягнутий дивовижний баланс між підвищеною продуктивністю, технологічністю і легкістю застосування.

Посівний комплекс серії FMS був розроблений як цілісна посівна одиниця з інтегрованим бункером і входить в сегмент середніх сівалок, які гармонійно вписалися між габаритними та малогабаритними агрегатами.

Оперативне та якісне навантаження

Технологія BulkBoom забезпечує навантаження мішків з максимальним ступенем комфорту та ефективності. Стріла для безпосереднього навантаження в пневматичний бункер може піднімати вантаж до 1000 кг, що виключає необхідність застосування навантажувача. Тому, з метою завантаження сівалки, значно полегшується транспортування в мішках Біг-Бег одночасно декількох типів продукту однією одиницею транспорту.

Посівні комплекси FMS з дисковими сошниками гарантують рівномірний і точний розподіл продукту при збереженні цілісності посівного ложе. Цього вдалося домогтися за рахунок поєднання тонкого та одночасно надміцного диска, а також універсального скребка низького профілю LDx, що забезпечує чітку траєкторію подачі максимально низько до ріжучого краю.

Оперативний та якісний посів з посівними комплексами Bourgault FMS
Оперативний та якісний посів з посівними комплексами Bourgault FMS
Паралелограмний пристрій важелів

Дана конструкція гарантує збереження незмінного кута скребка щодо контуру поля. Це також дозволило зберегти постійний кут атаки, що сприяє оптимальному розташуванню насіння та добрив. При повторенні нерівностей кожен важіль здатний поєднуватися на +230 і -180 мм від початкової точки. Це означає, що вертикальна амплітуда руху сошника складає 410 мм.

Посівні комплекси FMS з анкерними сошниками гарантують максимально точне копіювання контуру поля навіть в разі висівання на незначну глибину за рахунок паралелограмного пристрою важеля з пропорцією 2:1.

Важіль сошників Paralink забезпечує витримку регулярного кута атаки. Передбачена можливість вибору робочих інструментів. Bourgaurt передбачає застосування вузьких наральників для посіву.

Завершальний вибір робочих інструментів безпосередньо залежить від прогнозованих умов експлуатації та задіяних технологічних рішень.

Паралелограмний важіль PHD з пропорцією функціонування 2:1

Вражаюче копіювання рельєфу із заощадженням стабільної глибини закладення в різних умовах посіву.

Ще одним істотним плюсом такого пристрою виступає пом'якшення пересування по вадам: в разі підскоку колеса на 20 мм, леміш поміняє свою позицію тільки на 10 мм, що служить гарантом стабільності насіння навіть у разі великого накопичення пожнивних частинок або при посіві по борознам і грудкам, які залишилися на полі з минулого сезону.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин