Про компанію

Основні переваги жатки Helianthus

Прості, але в той же час досить універсальні і сучасні жатки Helianthus для виконання збору дозрілого соняшнику є, мабуть, найкраще з усіх наявних рішень по обробці площ цієї сільськогосподарської культури. Використання даного інструменту дозволяє ефективно мінімізувати втрати зібраного врожаю.

Жатки можуть встановлюватися на комбайни всіх сучасних виробників і прекрасно адаптуються до роботи в найскладніших умовах і кліматичних зонах на території різних країн.

Ось лише деякі переваги жаток Helianthus:

  • висока ефективність;
  • легкість в роботі і універсальність;
  • висока надійність;
  • доступна ціна технічного обслуговування;
  • відмінна закупівельна ціна.

Жатка є універсальним зрізаючим пристроєм для збору дозрілого соняшнику будь-яких по ширині посівів, а також при міжряддях від 40 до 75 см. Встановлене на ній мотовило може бути гідравлічно відрегульовано оператором по висоті безпосередньо з кабіни, що дозволяє налаштовувати жатку в точній відповідності з сортом і висотою культури.



Подаючий робочий шнек створений у вигляді цільної високоякісної конструкції, що не має ніяких додаткових з'єднань, що забезпечує швидку подачу врожаю в розміщену на комбайні спеціальну камеру, і це вже довело свою результативність, в тому числі і при важких умовах збирання даної сільськогосподарської культури. Привід шнека оснащений обмежувачем обертального моменту, що запобігає потраплянню всередину будь-яких сторонніх предметів.

Всі приводні робочі вали даної сільськогосподарської техніки створюються із загартованої високоякісної сталі, що гарантує максимальний термін служби і запобігає передчасному зносу устаткування. Для мінімізації втрат врожаю вся система виконання зрізу виконана з високоякісних сучасних сталевих зносостійких матеріалів.

Неперевершена ефективність і виключно висока надійність таких моделей жаток підтверджується багаторічним досвідом їх експлуатації на просторих полях багатьох країн світу.

За детальною інформацією про модельний ряд сільськогосподарської техніки звертайтеся до кваліфікованих фахівців компанії за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин