Про компанію

Особливості та переваги шпагату Zeppelin

Для нашої компанії дуже важливо, щоб робота вашого підприємства була максимально ефективною. Тому, ми забезпечуємо всіх наших партнерів комплексною інформаційною підтримкою, допомагаємо підібрати техніку з урахуванням ваших вимог, надаємо висококваліфікований сервіс.

Але ми також розуміємо, що на успіх вашого підприємства впливає не тільки якісна і надійна спецтехніка, хоча це, безумовно, дуже важливо для сільськогосподарських підприємств, але є й інші чинники. Щоб допомогти вам і вдосконалити хоча б деякі процеси, ми розробляємо і впроваджуємо інші продукти, які сприятимуть скороченню витрат і підвищенню ефективності. Один з таких продуктів - поліпропіленовий шпагат власної торгової марки. 


Завдяки основному компоненту - поліпропілену, шпагат Zeppelin відрізняється високою міцністю і стійкий до механічного зносу. Його можна використовувати на всіх моделях і марках прес-підбирачів.

Поліпропіленовий шпагат не вступає в хімічну реакцію, і це дозволяє його використовувати в технологіях процесу ферментації. Він екологічний, стійкий до гниття, цвілі, хімікатів.

Зі шпагатом Zeppelin скиртування і в'язка сіна, соломи, заготівля кормів та фуражу, а також підв'язка рослинних культур буде здійснюватись набагато продуктивніше. Міцна основа матеріалу захистить його від розривів, а значить робота буде виконана якісно з першого разу.

  

Щоб дізнатися більше про переваги шпагату або придбати продукцію Zeppelin, зверніться до представників компанії за телефоном 0 800 300 350. Фахівці Цеппелін Україна з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин