Про компанію

Особливості комбайнів MF Beta, про які вам варто знати

Комбайн MF Beta розроблений спеціально для збору врожаю в найважчих умовах. Комбайн представляє собою поєднання простого, і водночас практичного дизайну, технологічності та функціональних особливостей, які легко застосовуються у полі. Швидкий та якісний збір врожаю - основні переваги комбайну Massey Ferguson BETA 7370.

Дізнайтеся більше про конструктивні особливості техніки:

Жатка FreeFlow або PowerFlow. Ви можете обрати жатку відповідно до Ваших культур, ґрунту та інших особливостей господарства.

Подаючий бітер похилої камери PRF. Забезпечує безперебійну подачу культури по всій ширині транспортера, гарантуючи безперебійну роботу, високу продуктивність і чудову якість обмолоту.

Молотильний барабан. Високоінерційний барабан із баластними балками забезпечує високу продуктивність навіть в найскладніших умовах.

Посилене підбарабання. Незалежне налаштування зазору в передній та задній частині підбарабання гарантує оптимальне регулювання і чудові показники обмолоту в будь-яких умовах і для будь-якої культури (додаткове універсальне підбарабання).

Роторний сепаратор Multi Crop Separator Plus. Оптимальна активна сепарація зерна в складних умовах. Завдяки унікальній конструкції підбарабання MCS Plus є можливість повороту підбарабання вверх для гарантії відмінної якості соломи в сухих умовах.


Соломотряс. Довгі клавіші соломотряса складаються з чотирьох ступенів висотою 21 см із активними стінками і перфорованими гратами, що дозволяють легко відокремлювати зерно під час сепарації.

Система сепарації. Довга очисна дошка з високими дільниками і "високопродуктивні" решета забезпечують чистоту зерна.

Кабіна. Комфортна простора кабіна з терміналом TechTouch, встановленому на підлокітнику сидіння оператора для контролю або регулювання налаштувань комбайна дозволить вашим працівникам залишатися максимально продуктивними протягом усієї робочої зміни.

Зерновий бункер. Зерновий бункер з електроприводом кришок відрізняється великим об'ємом, завдяки чому збільшується час безперервної роботи в полі.

Двигун. Основою комбайна є надзвичайно економічні двигуни AGCO POWER.

Подрібнювач соломи. Подрібнювач з зубчастими ножами і декількома варіантами регулювання забезпечує чудову якість різання соломи, споживаючи менше потужності і рівномірно розподіляючи матеріал по всій робочій ширині жатки.

Щоб дізнатися більше про конструктивні особливості техніки, зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин