Про компанію

Особливості обприскувача BERTHOUD TRACKER DPA

Основний принцип дії даного обприскувача полягає у взаємодії двох спеціальних насосів.

Перший насос заповнює пристрій водою та необхідними препаратами, далі готує робочий високоякісний розчин і ополіскує систему після виконаної роботи. Він приводиться в дію від трактора і має приблизну продуктивність до 400 літрів в хвилину.

Для виконання ефективного обприскування, у пристрої присутній другий вбудований насос VOLUX DPA. Комплектуючі елементи цього поршневого насоса виготовляються з чавуну і високоякісної сталі, що робить можливим використання навіть найважчих хімічних препаратів. Насос приводиться в робочий стан за допомогою наявного в механізмі особливого колеса, що забезпечує норму виливання без будь-якого застосування електроніки.


Швидкість пересування обприскувача

Безперечною перевагою даного обприскувача в порівнянні з численними конкурентами є те, що він не боїться набору швидкості і спокійно переміщується з трактором по полю. При цьому у пристрої є власна унікальна амортизаційна система, що забезпечує безпечну роботу оператора.

Обприскувач такого типу дозволяє ефективно використовувати сучасний трактор у вигляді тягача, а обприскуючий насос не потребує наявності приводу від трактора. З цієї причини витрата споживаного палива на такій машині становить 300-400 грам/га. Висока точність внесених препаратів гарантує їх використання без будь-яких втрат або передозувань.

Стабілізація штанги забезпечує ефективний рівномірний розподіл хімічного препарату по всій захоплюваній ширині. При цьому штанга абсолютно не боїться ні високій швидкості, ні як завгодно різких виконуваних маневрів не дуже сумлінних механізаторів. Практично ідеальна робота, виконувана цією технікою, забезпечується за рахунок унікальної стабілізаційної системи під назвою AXIALE, в якій безпосередня стабілізація штанги проводиться виключно за допомогою механічних конструкційних рішень без використання ускладненою гідравліки, а також будь-яких датчиків або сенсорів.

Варто відзначити, що обприскувачі даного типу розроблені спеціально для експлуатаційних умов нашої країни: просторих полів і відповідних культур, а також розраховані на воду нашого рівня м'якості, що додатково підвищує ефективність використання пристрою.

За детальною інформацією про модельний ряд сільськогосподарської техніки звертайтеся до кваліфікованих фахівців компанії за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин