Про компанію

Особливості обприскувача Challenger RG 1100

Надійний та сучасний обприскувач Challenger RG 1100 надає покупцям високу продуктивність і повністю виправдовує їх очікування, ефективно працюючи незалежно від польових умов. Така техніка має велику кількість переваг, що вигідно відрізняють її від обприскувачів інших виробників.

Двигун

Встановлений на даній моделі двигун AGCO Power є третім вдосконаленим поколінням сучасних моторів зі спеціальною системою паливного вприскування. Настільки економічний і притому високоякісний двигун був отриманий в результаті тривалого технологічного вдосконалення. Робота на цій машині, обладнаній гідравлічною приводною системою, є істинним задоволенням. Через високий момент обертання дана техніка може пересуватися досить швидко, і при цьому робота двигуна здійснюється в діапазоні зниженої обертальної частоти.  

  

Шасі і приводна система

Досить висока робоча потужність мотора передається приводом, що складається з гідромоторів і новітніх редукторів, що підсилюють обертальний момент, а семиступінчаста коробка передач дозволяє оператору легко зробити вибір відповідної швидкості.

Обприскувачі обладнуються спеціальною гнучкою С-образною рамою, що прикріплюється болтами, що забезпечує надійний контакт працюючих колес з поверхнею грунту в найскладніших робочих умовах. Наявність унікальної пневматичної підвіски з автоматичним регулюванням повітря забезпечує впевнений і плавний хід машини.

Система обприскування

Модель обладнана високоякісною рідинною системою, що представляє собою спеціальний бак з високоякісної сталі для розміщення продукту, а також заправну станцію з функцією промивання.

Як пневматичні, так і відцентрові моделі обприскувачів RG 1100 дозволяють вносити в грунт сухі види матеріалів. Вони володіють міцною стійкою конструкцією з сучасних матеріалів з антикорозійним покриттям. Модель RG 1100 допускає можливість виконання переходу з рідких видів добрив на сухі протягом приблизно одного дня, що забезпечує максимально ефективне використання капіталовкладень протягом всього робочого сезону.

На обприскувачах цієї серії встановлюються кабіни, що забезпечують підвищену оглядовість в сторону найважливіших вузлів, включаючи передні колеса.  


Ознайомтеся з технічними характеристиками і перевагами обприскувачів Challenger в розділі Самохідні обприскувачі.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин