Про компанію

Особливості проходження технічного огляду для тракторів

Вплив високих чи занадто низьких температур, тривала дія сонця, вологості атмосфери, пилу, а також перевантаження, погана якість палива, недостатня ознайомленість операторів з правилами експлуатації, сезонні простої та інше згубно впливають на стан техніки. Щоб уникнути зниження ефективності роботи машин, а в деяких випадках - їх поломок, необхідно регулярно перевіряти справність техніки.  


Проходження технічного огляду тракторів - важлива процедура, так як вона дозволяє вчасно виявити неполадки і запобігти поломки, які можуть потягнути за собою великі грошові витрати.

Фахівці радять здійснювати перевірку с/г транспорту відповідно до призначення, зазначеного в інструкції з експлуатації, так як регулярне обслуговування може допомогти знизити кількість капітальних ремонтів, заощадити витрати на паливо, гарантувати дотримання всіх правил безпеки. В ході виконання техогляду перевіряються освітлювальні прилади, система управління, гальмівна система, шини на предмет справності. Також обов'язково оглядається допустимість тиску на шини та рівні рідин.

Якщо в ході проходження техогляду були виявлені неполадки, на наступному етапі огляду будуть розглядатися саме вони. Зробити повторну перевірку необхідно якомога раніше, інакше вам доведеться проходити заново всю процедуру технічного огляду.

Більш детально про послуги техогляду техніки від компанії Цеппелін Україна ви можете дізнатися, зв'язавшись з нашими фахівцями за номером 0 800 300 350.  



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин