Про компанію

Особливості тракторів Challenger MT700E

Інноваційні розробки та рішення, в повному обсязі застосовані в тракторній техніці Challenger МТ700E, здатні значно скоротити експлуатаційні витрати фермерів. Моделі, що входять в цю серію в даний час є унікальними тракторами, що створювалися саме для роботи на гусеничному ходу.

Двигун

Всі трактори, які відносяться до серії MT700Е, обладнуються семициліндровими високоякісними двигунами AGCO POWER і спеціальним двоступінчастим турбонаддувом.

Особливості таких двигунів:

  • збільшена потужність;
  • підвищений момент обертання, майже на 17% перевершує попередні моделі;
  • низький шумовий рівень;
  • 5% -ве зростання економічності через зниження паливної витрати.


Ходова система

Всі технічні новинки цієї серії оснащуються новітніми гусеничними стрічками. На подібну техніку можуть бути встановлені стрічки спеціального призначення як для звичайних експлуатаційних умов (вони мають ще один додатковий гумовий шар), так і для дуже важких (оснащуються двома додатковими гумовими шарами). Такі удосконалення забезпечують особливу довговічність роботи.

Система виконання ходу Mobil-Trac унікальної розробки не вимагає постійного обслуговування і ефективно забезпечує потужну передачу. Завдяки одночасній опорі на грунт кількох спеціальних грунтозацепів встановлені на трактор гусеничні рушії забезпечують тягове зусилля на різному виді грунту.

Технології виконання землеробських робіт

Сьогодні тракторна техніка Challenger MT700Е обов'язково оснащується унікальною системою спеціального автоматичного типу водіння AutoGuide, що істотно підвищує ефективність виконуваної роботи, а також знижує пропуски при обробці грунтової поверхні. Така система виконує напрямок трактора точно уздовж паралельно розташованих прямих і ефективно коригує управління ним.

Ще однією опцією стала система AGCOMMAND, створена для управління всім парком техніки. З її допомогою обробляються важливі дані, що надходять із супутників GPS, які дозволяють визначити точне місце розташування тракторів, що знаходяться в польових умовах. При цьому виконується збір інформації про їх поточну роботу, витрату споживаного палива, а також оброблену ними земельну площу.


Ознайомтеся з технічними характеристиками моделей в розділі гусеничні трактори Challenger МТ700E.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин