Про компанію

Особливості експлуатації прес-підбирача Fendt Rotana

Особливості експлуатації прес-підбирача Fendt Rotana

Fendt Rotana – перший представник останнього покоління рулонних прес-підбирачів. Для попередження виходу з ладу усі машини Rotana обладнані зірочкою з незалежним ходом та обертанням на 360 градусів. Коли під час пресування спонтанно виникне пробка, зірочка продовжить своє коливання, завдяки чому зменшує швидкість переміщення та м'яко зупиняється. Тому інноваційна опція вільного ходу забезпечує безпеку всіх елементів і робочої камери від раннього виходу з ладу при закупорці.

Передова концепція Fendt Rotana гарантує набуття великої довговічності та гарантує кращу передачу зусилля редуктора на пресувальні вальці. Основний привід тепер реалізований за допомогою двох ланцюгів, що гарантує рівномірний розподіл зусилля та покращений захист приводу від передчасних поломок.

Як прийти до необхідної щільності тюка

Всі інноваційні моделі з постійною камерою Fendt Rotana припускають інше розташування вальців, що пресують. Їхній діаметр знижений до габаритів завантажувального зазору камери. Новий варіант розташування вальців гарантує надійніше розміщення тюка, що дозволяє досягти максимальної щільності та призводить до підвищення пропускної спроможності техніки. Додатково тут було вмонтовано датчик для якісного виявлення великої щільності та підвищення пропускної спроможності техніки.

Коли до закінчення пресування залишилося 30%, індикатор на машині дозволяє досягти рівномірнішої конфігурації тюка. Таким чином, водієві вдається побачити, як йому варто переміщатися по валку, наприклад взяти вліво або краще вправо.

Питання чистоти

В цілях виключення накопичення бруду між ланцюгами всі моделі Fendt Rotana оснащуються скребками для коткових опор. Гумовий килимок між ротором та сполучною частиною додатково заважає появі завихрення бруду. Це гарантує чистоту початкового елемента.

Особливості експлуатації прес-підбирача Fendt Rotana
Особливості експлуатації прес-підбирача Fendt Rotana
Модернізований дизайн, покращені принципи керування

Прес-підбирачі отримали також видозмінений дизайн. Насамперед, тут зорово і функціонально було доопрацьовано облицювання бічних дверцят. За рахунок можливості відкидання обох панелей користувачі Fendt Rotana можуть отримати спрощений доступ до нутрощів машини.

Плюси:

  • ланцюгова зірочка з самостійним ходом, що обертається на 360 °;
  • Удосконалений привід для меншого зносу та більшої експлуатації;
  • підвищена щільність тюків, що обумовлено зміненим розміщенням пресуючих вальців;
  • брудозахисні чистики для коткових опор, гумовий килимок між ротором та сполучною частиною;
  • інноваційний датчик щільності тюка;
  • модернізована бічна обшивка;
  • можливість керування через шину ISOBUS.

Передова технологія подачі Rotana гарантує надійність передачі кожного пакунка з камери пресування на обмотувальному столі. Тюк подається на трохи заглиблений стіл за допомогою рухомого важеля. З метою запобігання зсуву тюка при експлуатації на схилі та забезпечення його ефективної подачі завантажувальна частина додатково обладнана допоміжними рухомими бічними частинами. Крім того, кут нахилу основної камери здатний зменшуватися до 8 градусів, за рахунок чого додатково підвищується стабільність при функціонуванні на схилі та пропускна здатність у процесі експлуатації на височині.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин