Про компанію

Переваги гусеничної системи трактора Fendt 900 Vario MT

Переваги гусеничної системи трактора Fendt 900 Vario MT

Пристрій гусеничного трактора Fendt 900 Vario MT поєднав в собі понад 30 років безцінного досвіду в галузі виготовлення гусеничних тракторів. Колеса збільшилися на 13 см в порівнянні з минулими варіантами і тепер становлять 2565 мм. Даний трактор забезпечує краще зчеплення з землею, менше ущільнення ґрунту, ефективний розподіл маси по всій площі навіть при роботі з підвищеним навантаженням.

Великий вибір

Взаємодія між машиною і ґрунтом забезпечується за допомогою цих гусениць. Вони виступають основною ланкою в передачі потужності до ґрунту. Для машини Fendt 900 Vario MT представлений великій вибір гусениць. Розрізняють два типи гусениць, які спеціально використовуються для експлуатації в аграрній сфері. Разом з тим один з цих типів відрізняється посиленою системою для виконання самих різних маніпуляцій.

Підвісна система

Модель Fendt 900 Vario MT забезпечує приголомшливий комфорт керування для гусеничної машини, що відчувається як в процесі виконання польових маніпуляцій, так і при переміщенні по дорожньому полотну. Як правило, до цього вдається прийти за допомогою сучасної підвісної системи.

Smart Ride. Система підвіски з великим ходом передбачає установку міцної платформи на раму за допомогою пружин спіральної конфігурації, амортизаторів та гумових сайлентблоків. Центральна платформа має запас руху в усіх напрямках для поліпшеної взаємодії з ґрунтом.

Бічний зсув виключається за допомогою з'єднувального бруса, який стабілізує гусениці в поздовжній позиції.

Переваги гусеничної системи трактора Fendt 900 Vario MT
Переваги гусеничної системи трактора Fendt 900 Vario MT
Відмінне зчеплення

Три середні опорні котки гусеничного трактора грають ключову роль в безперебійній передачі потужності обладнання до ґрунту. У моделі Fendt 900 Vario MT дані котки прикріплені з рамою шасі в єдиний опорний блок ходової частини. За рахунок цього є дуже величезний діапазон ходу і досягається гнучкість гусениці з метою досягнення регулярної взаємодії з ґрунтом. З цієї причини маса завжди рівномірно розподілена по максимальній допустимій відстані, а вся гусінь завжди торкається до ґрунту. Так, передача потужності завжди рівномірна.

Завжди натягнута

Передача потужності на гусеницю машини виконується завдяки силі тертя. Вражаюче зчеплення між приводним колесом і гусеницею гарантує появу потужності Fendt 900 Vario MT на безперервний поступальний рух. Гідравлічний циліндр, який встановлюється на рамі шасі, штовхає натяжні котки вперед, створюючи тиск і завжди тримає гусеницю натягнутою. У зв'язку з тим, що система натягу функціонує виключно в одному напрямку, то підшипники добре захищені завдяки симетричності дії сил. Правильність натягу регулюється автоматично, що можна легко проконтролювати за допомогою ергономічного екрану Varioterminal 10.4.

Вирівнювання по поздовжній осі. Фронтальний натяжний коток стабілізує машину Fendt в поздовжній позиції. Її діаметр становить 950 мм. Передбачені два типи натяжних котків з різними варіантами ширини для роботи з гусеницями. Правильна ширина потрібна для автоматичного центрування гусениць. Гумова поверхня натяжних котків гарантує надійну взаємодію з покриттям гусениці.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин