Про компанію

Особливості колісного трактора Valtra A95

Особливості колісного трактора Valtra A95

AGCO спеціалізується на самостійному виробництві ключових вузлів тракторів. Професіонали самі спроєктували та створили розумне шасі, якісну трансмісію і комфортабельну кабіну. Компанія застосовує двигуни Sisu AGCO Power ось уже понад 60 років. Висока якість продукції здобула визнання в усьому світі.

Моделі лінійки А відрізняються достатніми показниками потужності й оперативністю для годування тварин. Кабіна дозволяє домогтися чудового огляду для роботи, в якій зосереджена точність і багатофункціональність для всіх цілей, де потрібна потужність. Функціонал роботи трансмісії дуже простий. Щоденне обслуговування не вимагає особливих зусиль: перевірка пального, кількості мастила й іншого не займає багато часу.

Двигун і трансмісія

Трактор Valtra A95 працює на 4-х циліндровому двигуні AGCO POWER TM з механічною конструкцією вприскування палива, турбонаддувом і проміжним охолоджувачем. Об'єм двигуна становить 4,4 літра.

Двигун має змінні мокрі гільзи циліндрів. За рахунок опори в змінній частині блоку вдається зменшити вібрацію і заощадити мастило двигуна. Крім цього, вдається досягти циркуляції максимального числа охолоджуючої рідини у верхній області циліндра.

Охолоджувач наддувного повітря знаходиться над радіатором охолоджуючої системи двигуна, завдяки чому вдається досягти високого рівня ефективності процесу охолодження без істотного зменшення повітря, що подається.

Модель має повністю синхронізовану трансмісію з надійним механізмом, високим рівнем продуктивності і швидкістю від 0,9 до 39 км/год. За рахунок розміщеного в одній площині колінчастого вала вдається отримати чудову продуктивність силової передачі.

Комфортна кабіна оператора

Ідеальний огляд фронтальної частини досягається за рахунок похилих ліній капота. Величезне заднє вікно знаходиться поблизу оператора, що усуває невидимі ділянки. Тонкі кутові стійки і дві скляні дверні конструкції дозволяють отримати ідеальний круговий огляд. За рахунок міцних самоочисних ступенів і поручнів надійність підвищилася в рази. Усередині кабіни вбудована лампа освітлення. Вмонтована в традиційній комплектації камера заднього виду гарантує високий рівень комфорту в процесі управління трактором. Висота сидіння, жорсткість підвіски і нахил піддаються регулюванню.

Гідравлічна система

У систему гідравліки трактора мастило подають за допомогою потрійного шестеренчатого насоса, що забезпечує максимальний рівень ефективності. Разом з тим мастило гідравлічної системи не взаємозамінне з трансмісійним. Максимальна вантажність становить 3300 кг.

Завдяки системі AutoControl забезпечується регулювання заднім навішуванням, що передбачає:

  • Регулювання робочої глибини інструментарію
  • Регулювання швидкості опускання системи
  • Обмеження висоти підйому
  • Вмикання системи регулювання плавності ходу

Разом з тим у стандартну комплектацію входить поворотна лінія, яка потрібна при застосуванні обладнання з власною гідравлічною системою.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин