Про компанію

Особливості конструкції автогрейдера SEM 919

Особливості конструкції автогрейдера SEM 919

Тягова рама

Трубчастий механізм А-подібної форми тягової рами гарантує високе притискне зусилля і дозволяє продовжити експлуатаційний період. Кульовий шарнір змінного типу, скріплений за допомогою надійних болтів, дозволяє заощадити час і фінанси. Точне регулювання конструкції тягової рами забезпечується простим зняттям калібрувальних шайб.

Фронтальна рама

Коробчаста форма рами з загнутим бортиком дозволяє уникнути зварних швів в області підвищеного навантаження, а виконання нижньої і верхньої складових із цільної сталі гарантує надійність і продовжує термін служби. Гідравлічні шланги розміщені так, щоб забезпечити комфортне технічне обслуговування і мінімальну ймовірність виникнення випадкових пошкоджень. Використання змінних втулок значно зменшує загальну ціну на обслуговування грейдера і збільшує довговічність.

Автогрейдер SEM 919

Панель керування

Зручне управління автогрейдером дозволяє знизити навантаження на робітника і значно зменшити його стомлюваність протягом робочого дня. Застосовуючи важелі з малим ходом і зусиллям зсуву, оператор може здійснювати відразу кілька маніпуляцій.

Гідравлічна система

Розподільники PPPC були створені безпосередньо для грейдерів. Ці пристрої безперебійно регулюють витрату і тиск у гідравлічній системі згідно навантаженню і керуючим впливами, завдяки чому значно спрощується контроль над усіма функціями. Поршневий насос світового стандарту зі змінною ефективністю дозволяє знизити виділення тепла, потужність, що споживається і збільшити заощадження палива. Система гідравліки з регулюванням потужності по навантаженню значно підвищує продуктивність за рахунок безперебійного прецизійного управління рухом відвалу. Робочі органи фіксуються запірними та запобіжними клапанами в заданій позиції, що дозволяє виключити переміщення поршнів у циліндрах в зв'язку з зовнішніми навантаженнями.

Автогрейдер SEM 919

Система керування

7-позиційна куліса пересування поворотного кругу на електрогідравлічному керуванні дає можливість оператору автогрейдера SEM 919 задавати необхідну позицію відвалу з кабіни. Куліса дозволяє розширити можливості досяжності в процесі різання укосів або кюветів. Використання змінних зношувальних елементів дозволяє продовжити експлуатаційний період куліси і зменшити ціну технічного обслуговування.

Плаваючий режим відвала

З метою розширення функціоналу грейдера було прийнято рішення додати функцію перемикання відвалу в плаваючий режим, коли він стикається з ґрунтом без тиску в гідравлічній системі, імітуючи профіль дороги. Оператор включає плаваючий режим, відхиляючи від себе до упору і фіксуючи органи керування за допомогою правого і лівого циліндрів.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин