Про компанію

Особливості та переваги колісних тракторів Fendt

Особливості та переваги колісних тракторів Fendt

Всі трактора Fendt оснащені ведучим переднім мостом, який забезпечує регулярну взаємодію з ґрунтом. Підвіска, створена спеціально для проведення польових робіт, завдяки скоординованим амортизаторам, якісно демпфує вертикальні вібрації навіть при роботах, які передбачають суттєві тягові зусилля. Всі колеса машин постійно контактують з ґрунтом.

Мінімальне ковзання

Вузол задньої навіски на електронному управлінні трактора Fendt дозволяє оптимально трансформувати потужність двигуна в тягове зусилля, забезпечуючи низьке прослизання коліс. Застосовуючи Varioterminal, можна легко керувати позицією, складом і тягою навісних пристосувань. Разом з тим це попереджає надмірне навантаження верхнього шару ґрунту і збільшує продуктивність роботи.

«Ефект бульдозера» при функціонуванні в полі

Трактори з низькою несучою здатністю грузнуть в необробленому ґрунті, через що вони пересуваються на невеликій висоті над ґрунтом. Занурення в ґрунт навіть на один сантиметр підвищує витрату пального на 10%. З тракторами Fendt не потрібно турбуватися про «ефект бульдозера». Невелика вага і висока продуктивність тракторів Fendt забезпечує не тільки надійний захист ґрунту, але і плавну якісну передачу потужності двигуна на робоче обладнання.

Блокування за вимогою

Машини Fendt гарантують стовідсоткове блокування фронтального і заднього моста. Вони забезпечують якісне зчеплення з ґрунтом при найскладніших експлуатаційних умовах. Опція Locomatic самоблокування диференціала переднього моста на моделях тракторів від 200 Vario до 800 Vario призначена для досягнення повного зчеплення. При цьому навіть не потрібна активація ручного блокування, оскільки все відбувається в автоматичному режимі.

Інтелектуальний вузол передньої навіски

Завдяки вузлу фронтальної навіски з контролем навантаження забезпечується м'яке регулювання контактного тиску передніх навісних пристосувань. Вага при будь-яких умовах надійно передається на передню вісь. Це дозволяє домогтися необхідного зчеплення з ґрунтом та захисту найбільш чутливого шару.

Особливості та переваги колісних тракторів Fendt
Особливості та переваги колісних тракторів Fendt
Як баластування впливає на передачу тягового зусилля

Всілякі версії баластування тракторів Fendt задовольняють будь-які вимоги. Зміна робочої техніки і всілякі типи навісного обладнання вимагають різних балансувальних вантажів. На машини Fendt без проблем встановлюються і знімаються навіть балансувальні вантажі коліс від 130 до 1250 кг. П'ять версій передніх вантажів, які забезпечують необхідну вагу для кожної із зон використання, доступні в заводській збірці.

Дублювання для поліпшення зчеплення

Величезний вибір шин дає можливість ефективного поєднання надійного зчеплення з дбайливим ставленням до ґрунту.

Більше діаметр – краще результат

На трактори Fendt ставляться шини діаметром близько 2,35 м. Це не просто гарантує велику площу взаємодії і акуратне перенесення ваги на ґрунт, а й дозволяє збільшити число ґрунтозачепів, які регулярно контактують з ґрунтом. Це поліпшує зчеплення і надійний захист ґрунту.

Меньший тиск

Низький тиск шин при роботах на полях значно підвищує площу взаємодії шин з ґрунтом. Чим вище площа контакту, тим менше навантаження на ґрунт, оскільки ті ж сили розподіляються по значно більшій площі і не впливають на більш глибокі шари ґрунту. З опцією VarioGrip ви зможете без проблем вибрати оптимальний тиск в шинах, перебуваючи на своєму робочому місці. Це дозволяє захистити ґрунт, поліпшити зчеплення і врожай.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин