Про компанію

Особливості телескопічного навантажувача ТН3510D

Телескопічний навантажувач Cat TH3510D з вантажністю 3500 кг і висотою 9800 мм має компактну конструкцію, що забезпечує відмінну маневреність. Трьохсекційна гідравлічна стріла гарантує максимальну кругову видимість. Модель поєднує в собі деталі трансмісії Cat, перевірені в польових умовах, і оснащена системою гідравліки з шестерним насосом. Все це забезпечує тривалий експлуатаційний період і високий рівень ефективності при мінімальних витратах.

У телескопічному навантажувачі TH3510D встановлено дизельний двигун Cat С3.4В з великою паливної продуктивністю. Агрегат повністю відповідає нормам стандарту Tier 4 Final агентства з охорони навколишнього середовища, а також вимогам стандартів на викиди шкідливих компонентів.


Обидва мости приводиться в робочий стан за рахунок чотириступінчастої коробки передач, гарантуючи надійне зчеплення в будь-яких умовах експлуатації.

Робочий простір створено таким чином, щоб забезпечити легкість і надійність. Регулювання функцій гідравлічної системи досягається всього лише одним зручним джойстиком, який дозволяє одночасно управляти роботою систем приводу і стріли. Перемикачі класифіковані по опціях, а сучасна панель дає можливість контролювати робочі значення машини. Допоміжним дисплеєм забезпечується доступ до завантажених таблиць, а також можливість зміни даних відповідно до запитів оператора та здійснення діагностичних перевірок. Також на нього транслюють зображення робочої камери заднього виду. Конструкція віконної рами дає можливість легкого очищення за допомогою застосування гнучкого рукава.


З метою розширення функціоналу телескопічний навантажувач TH3510D оснащений традиційною швидкозмінною муфтою встановленого тримача додаткового обладнання, яка може взаємодіяти з усіма моделями навантажувачів зі стрілою Cat. Передбачено додатковий гідравлічний пристрій для заміни обладнання. Крім цього, машина може бути за бажанням оснащена датчиками заднього ходу, системою зважування, і контролю завантаження «LMIS».

Легкість обслуговування допомагає знизити загальну вартість володіння телескопічним навантажувачем TH3510D. Всі точки для проведення регулярного обслуговування доступні з рівня землі, а щоденна потреба в обслуговуванні обмежена перевіркою робочих рідин і зоровим оглядом обладнання.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин