Про компанію

Особливості тракторів Valtra A-серії, що дозволяють підвищити ефективність робіт

Особливості тракторів Valtra A-серії, що дозволяють підвищити ефективність робіт

Будучи набагато компактніше, трактори Valtra лінійки A характеризуються рядом властивостей своїх попередників – лінійок N і T. Це легкі трактора, які відрізняються маневреністю, і разом з тим гарантують необхідне зусилля на ґрунт, мають колосальний запас потужності для управління сучасними навісними пристосуваннями.

У тракторів серії А достатньо потужності для тяги плуга і спритності для годування тварин. Кабіна простора і компактна, що забезпечує ефективність роботи, яка вимагає точності і багатофункціональності. Щоденне обслуговування не вимагає ніяких зусиль, а перевірка пального, мастила тощо, не забирає багато часу.

Двигун

Відомі своєю зносостійкістю і економічністю двигуни AGCO Power забезпечують більш економну витрату пального, безшумну роботу, а також відмінний крутний момент у всьому діапазоні швидкостей.

Трансмісія

Сучасна трансмісія оснащена 12-ма передніми та 12-ма задніми швидкостями, що обумовлено наявністю двох діапазонів. 6 передач входять в стандартний для функціонування в полі діапазон швидкостей в межах від 4 до 12 км/год. Багатофункціональний рухозменшувач дає можливість зниження швидкості до 0,09 км/год.

Особливості тракторів Valtra A-серії, що дозволяють підвищити ефективність робіт
Особливості тракторів Valtra A-серії, що дозволяють підвищити ефективність робіт
Комфорт

Ідеальна в своєму роді ергономіка і низький рівень шуму всього лише в 75 дБ гарантують комфорт в кабінах тракторів лінійки А. Для забезпечення найкращого огляду в обмеженому просторі кабіна звужена в передній частині, що зручно при роботі на фермах або в лісі. Високий рівень комфорту моделей HiTech 4 досягається завдяки опційній підвісці кабіни.

Видимість

Кабіна розроблена таким чином, щоб оператор завжди мав хороший огляд. Унікальний в своєму роді пристрій передньої стійки гарантує поліпшену фронтальну оглядовість.

А за рахунок вигнутого вітрового скла і впроваджуваного в якості опції вікна на даху оператору видно все, що відбувається при роботі з фронтальним навантажувачем. Похилим капотом забезпечується ідеальна оглядовість дороги перед машиною.

Надпотужні ліхтарі і кращі фари основного, ближнього і дальнього світла, просторе вікно в задній частині і короткий дах гарантують прекрасну видимість в задній частині трактора. Крім цього, водійське крісло повертається на 180 градусів з метою виконання спеціальних завдань, наприклад, в лісництві.

Зносостійкість

Механізм рами кабіни відрізняється м'якими лініями з глибоко формованими елементами, як у автомобілів. Це в свою чергу призвело до більш жорсткої структури, яка позбавлена вібраційних коливань і сторонніх звуків. Висока якість збірки дверей і вікон гарантує щільне закриття і створює міцний фундамент для високоякісних деталей.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин