Про компанію

Особливості тракторів Valtra T-Series - надійність та простота використання

Надійність

Надійність трактора T Series ні в кого не викликає сумнівів. Він складається з меншої кількості деталей у порівнянні зі своїми побратимами. На його рахунку близько 40 000 годин випробувань в складних умовах. Для досягнення неперевершеної надійності ми самі створюємо ключові елементи. Шасі, трансмісія і кабіна машин даної категорії є власним дизайнерським продуктом від Valtra, а AGCO Power - унікальний двигун, еталон надійності в індустрії. T Series спеціально розроблена для високого навантаження і щоденної експлуатації в жорстких умовах.


Простота використання

Valtra потурбувалися про те, щоб полегшити управління трактором, його використання і обслуговування, це дозволяє сконцентруватися на виконуваних діях. Органи управління в кабіні розміщені таким чином, щоб можна було оптимізувати рух оператора, перемикання передач за допомогою сучасного важеля стало дуже простим, а яскраві фари світилися в темний час доби. Особливий акцент був поставлений на обслуговування і на скорочення часу, що було потрібно на перевірку вмісту олії та очистку фільтрів.

Моделі T Series - це те, що вам потрібно для ідеальної роботи, оскільки практично всі його опції і характеристики, по суті, були виготовлені на прохання наших клієнтів.


Мінімальні експлуатаційні характеристики

T Series не можна назвати бюджетною категорією. Однак після проведення на робочому місці до 10 000 годин, вам вдасться оцінити низьку загальну вартість застосування. Ми виробляємо трактори, орієнтуючись на вимоги клієнтів, що дозволяє в кінцевому підсумку отримати саме те, що потрібно. Всі деталі встановлюються в заводських умовах, на все діє гарантія. За допомогою AGCO Finance ви самі регулюєте свої фінанси. Інтервал обслуговування в 600 годин дає можливість зниження витрат на обслуговування. Двигуни AGCO Power з технологією SCR гарантують ефективну економію палива і масла. Наприклад, модель Т174 EcoPower дозволяє заощадити до 10% витрат на паливо. Вибір PremiumCare і контракту на обслуговування дозволяє убезпечити кошти згідно з річним часом експлуатації.

Оригінальні деталі Valtra і цілодобовий сервіс забезпечать високу ціну при перепродажі. Завдяки компанії Valtra вдасться отримати запасні частини завжди вчасно і забезпечити надійну щоденну функціональність машини.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин