Про компанію

Особливості жниварки PowerFlow в комбайнах Fendt IDEAL

Особливості жниварки PowerFlow в комбайнах Fendt IDEAL

З метою досягнення найкращих результатів потрібно робити все максимально правильно з самого початку. З цієї причини всі машини Fendt IDEAL взаємодіють з останнім поколінням самих високоякісних жниварок у всьому світі – PowerFlow. Ріжучий елемент Schumacher з приголомшливою чистотою зрізу забезпечує близько 1220 зрізів за одну хвилину, а PowerFlow ремені переміщують продукт разом з колоссям до шнека SuperFlow.

Брус PowerFlow показує видатні результати з низькорослими рослинами, гарантуючи високий рівень продуктивності та найнижчі втрати.

Найсильніша гідравлічна система

Підйомні циліндри на машинах Fendt IDEAL точно також дозволяють досягти змісту оптимальної висоти навіть в процесі роботи із широкою та великогабаритною технікою. На машину IDEAL 9 монтуються циліндри 92 мм, за допомогою яких можна піднімати вантажі до 6,5 тонн. Пристрій підйомного механізму забезпечує максимальну дистанцію до рівня ґрунту в 1270 мм у верхньому положенні. Два циліндра на елеваторі рослинного продукту урівноважують ймовірний нахил. Вони оперативно і точно реагують на зміни рельєфу покриття і урівноважують нахил до ±8°.

Завжди в правильній позиції

Управління жниваркою TerraControl забезпечує збереження повного контролю навіть над самими великогабаритними навісними системами. TerraControl утримує автоматично навісні пристосування на ідеальній дистанції та під оптимальним кутом до ґрунту. Додаткові опції включають регулювання параметрів висоти, відновлення початкових налаштувань, тиск на ґрунт, кілька заздалегідь заданих показників зрізу, підйом заднього входу при включенні, швидкість мотовила, позиціонування і управління на кінцях гону – і все це автоматично.

Особливості жниварки PowerFlow в комбайнах Fendt IDEAL
Особливості жниварки PowerFlow в комбайнах Fendt IDEAL
Правильно обрана ширина

Для різних комбайнів IDEAL можна підібрати одну з безлічі жаток Fendt PowerFlow. Найбільш велика становить 12,22 мм. Всі ріжучі елементи можна оперативно і легко переоснастити для обмолоту врожаю ріпаку. Якісні двосторонні леза гарантують ідеальний зріз культури.

Грамотне під'єднання для підвищеної ефективності

Можливість оперативного налаштування означає більше часу для врожаю. Fendt Autodock автоматичним чином забезпечує під'єднання навісних систем в рамках п'яти секунд, показуючи еталонну простоту застосування. Ви навіть не будете залишати своє водійське крісло. Після оповіщення навісної техніки 4 гідравлічних циліндра завершують операцію приєднання.

Гідравлічний циліндр, який розміщений посередині рами елеватора рослинного продукту, механічно жорстко фіксує навісні системи. Одночасно з цим відбувається висування муфти для підключення приводів ВВП. Autodock по-окремо поєднує навісні системи і комбайн за допомогою універсальної муфти. Код радіочастотного розпізнавання RFID ідентифікує навісну техніку і відновлює останні регулювання, які були застосовані при роботі з ним.

Максимальна потужність досягається за допомогою Fendt IDEAL для взаємодії з усіма можливими навісними системами. Крім регулярної швидкості зрізання ви можете вибрати змінну і використовувати різноманітні налаштування потужності. Крім нульових втрат і високопотужної трансмісії пристрою також приділили особливу увагу високому рівню надійності.

Варіаторний привід жниварки дозволяє 2-ступеневому елеватору рослинного продукту завжди залишатися в робочому стані. Змінна швидкість в межах від 250 до 525 оборотів за хвилину забезпечує легке налаштування техніки для отримання врожаю бездоганної якості, особливо при роботі в сухих умовах експлуатації.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин