Про компанію

Партнери компанії «Цеппелін Україна»

Партнери компанії «Цеппелін Україна»
AGCO

Світовий лідер AGCO, що виготовляє сільськогосподарське обладнання, надає широкий перелік проектувань. Інженерний професіоналізм і спрямованість на клієнта роблять AGCO ідеальним партнером для співпраці. Повна лінійка моделей цілого ланцюжка брендів компанії AGCO реалізується за допомогою торгової мережі, що складається з більш ніж 3900 дилерів по всьому світу. Вам пропонують величезний список техніки для сільськогосподарської сфери, що включає трактори, комбайни, спеціалізований транспорт для заготівлі сіна, обприскувачів тощо. Продукція AGCO виробляється під назвою безлічі торгових марок, таких як Fendt та Valtra.

AGCO

Ознайомитися з технікою AGCO:

KUHN

KUHN – це понад 190 років досвіду виробництва сільськогосподарського обладнання. Техніка компанії підвищує ефективність та продуктивність робіт як для невеликих фермерських угідь, так і для серйозних агрохолдингів.

Неповторний досвід та знання професійних працівників забезпечують створення сучасного обладнання, що випереджає конкурентів за якістю, оскільки над кожною продуктовою лінійкою обладнання KUHN працюють висококваліфіковані працівники. KUHN має величезний досвід у таких областях, як ливарне виробництво, кування, різьблення, установка тощо. Спільно з регулярною модернізацією виробництва та напрацюванням виробничих потужностей дана практика гарантує тривале процвітання компанії.

KUHN

Ознайомитися з технікою KUHN:

AGRIFAC

Agrifac веде свою діяльність із 1938 року. Все починалося з реалізації обприскувачів ранцевого типу. Останнім часом були зроблені нові моделі Condor Endurance та Condor. Agrifac зробив серйозний крок для розвитку землеробства, NEED Farming.

Вся система Agrifac була створена з урахуванням концепції 4Е для сільськогосподарського виробника. Іншими словами, їхні товари створюються з урахуванням продуктивності, економності, зручності та екологічності. Condor забезпечує вирощування культур методом персонального захисту та живлення. Поєднання розумних технологічних рішень, зручність застосування, екологічність та зносостійкість пристрою, а також демократична ціна робить техніку Agrifac чудовим прикладом передових нововведень.

Agrifac

Ознайомитися з технікою AGRIFAC:

FARMET

Компанія Farmet є чеською організацією, що стрімко розвивається і спеціалізується на створенні, реалізації та обслуговуванні сільськогосподарського обладнання, призначеного для оброблення ґрунту, посіву та обробки олійних культур, рослинних олій та виготовлення кормів. До замовлення доступні посівні комплекси, культиватори та пристосування для обробки ґрунту.

Farmet

Ознайомитися з технікою FARMET:

BOURGAULT

Bourgault Industries Ltd. є лідером із передових систем уповільнення, спрямованих на розробку інноваційних рішень для великих угідь. Сівалки цього бренду виготовлені згідно зі стандартами обладнання Bourgault: унікальна у своєму роді система, ефективний поділ матеріалів, за рахунок якого виходить розподілити виробничі витрати. Обладнання Bourgault вже давно стало еталоном преміальної якості.

Bourgault

Ознайомитися з технікою BOURGAULT:

CAPELLO

Capello – виробник, який спеціалізується на створенні обладнання для збирання зернового врожаю. Систематичний аналіз та оновлення інструментів виготовлення сприяє виробництeо все більш удосконалених технічних розробок, що спрощують роботу та роблять її якіснішою. В наш час Capello займається виробництвом повної лінійки жниварок для збирання кукурудзи, що реалізовуються у всьому світі.

Capello

Ознайомитися з технікою CAPELLO:

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин