Про компанію

Партнери компанії Zeppelin

AGCO

Корпорація AGCO - світовий лідер з виготовлення та реалізації сільгосптехніки та запчастин. Великий спектр технічних розробок, інженерна майстерність і націленість на клієнта роблять компанію AGCO хорошим партнером. Повна лінійка моделей цілого ряду брендів компанії AGCO реалізується через торгову мережу, яка включає в себе понад 3900 дилерів по всьому світу. Вашій увазі пропонується величезний спектр обладнання для сільськогосподарської діяльності, - трактори, комбайни, спеціальне обладнання для заготівлі сіна, обприскувачів тощо. Товари AGCO випускаються під назвами багатьох брендів: Fendt, Valra і т.д.


Bourgault

Bourgault Industries Ltd. – лідер за інноваційними технологіями землеробства, який спрямований на розробку передових рішень для великих господарств. Сівалки даної торгової марки виготовлені відповідно до стандартів техніки Bourgault: унікальна конструкція, якісний поділ матеріалів, завдяки якому вдається мінімізувати виробничі витрати. Про міцність і довговічність продукції Bourgault ходять легенди. Техніка цієї марки вже давно стала еталоном якості, на який рівняються інші компанії.


Gregoire Besson

Gregoire Besson є лідером з виготовлення ґрунтообробного обладнання, який був визнаний на світовому рівні. Широкий асортимент техніки завжди дозволяє підібрати необхідне обладнання, яке найбільш підходить під ті чи інші умови, так як кожна місцевість відрізняється своїм особливим типом ґрунту і кліматичними умовами.

Плуги від Gregoire Besson відрізняються від інших адаптивністю до складних експлуатаційних умов, простотою в роботі та маневреністю. Систематична робота над поліпшенням якості обробки ґрунту і гарантована безвідмовність - переваги продукції Gregoire Besson.


Berthoud

Компанія Berthoud займається веденням наукових досліджень вже більше ста років, що дозволяє пропонувати клієнтам найбільш якісні та ефективні обприскувачі. Задіюються, як перевірені роками, так і передові рішення для створення продукції, що відповідає найвищим міжнародним стандартам. При створенні техніки виробники керувалися принципами безперервного розвитку, думаючи про екологічну безпеку та високу якість продуктів харчування, одержуваних після обробки.


Krampe

Свою діяльність компанія почала в 1981 році. Фундаментом для створення перших одноосьових самоскидних бункерів були поламані вантажівки. Сьогодні дана компанія - провідний виробник бункерів сільськогосподарської спрямованості. На даний час штат організації налічує 90 працівників. Відомий слоган компанії - «якість на колесах».


Rabe

Компанія Rabe була заснована в 1889 і на сьогоднішній день є однією з провідних організацій в Німеччині з виробництва та постачання обладнання для всіляких систем обробки ґрунту та посіву. Причіпні та навісні пристрої пропонуються для поверхневого внесення добрив. Ефективність експлуатації добрив базується на правильному розподілі в полях. Професіоналам Rabe вдалося створити унікальну в своєму роді систему розкидання і розподілу різного типу добрив.


Capello

Capello – компанія, що спеціалізується на розробці й виробництві техніки для збирання зернових культур. Регулярний аналіз і систематичні поновлення інструментів виробництва сприяють створенню все більш сучасних технічних розробок, які здатні спрощувати роботу і підвищувати ефективність. На сьогоднішній день компанія Capello виробляє повну лінійку кукурудзозбиральних жниварок, які продаються по всьому світу.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин