Про компанію

Передача потужності на ґрунт в тракторах Fendt

Передача потужності на ґрунт в тракторах Fendt
Fendt VarioGrip для оптимального тиску повітря в колесах

За рахунок великого діаметра шини задніх коліс Fendt 1000 Vario відрізняються великою площею контакту, за рахунок чого поліпшується зчеплення з ґрунтом та підвищується тяга. Але для цієї мети потрібен правильний тиск в шинах. За допомогою встановленої системи регулювання Fendt VarioGrip тиск повітря налаштовується за допомогою всього лише одного натискання на терміналі Varioterminal. Шини можна підкачувати на ходу, як і спускати. Разом з тим тягові властивості можуть зростати до 10%, зона обробки до 8, а паливні витрати зменшуватися на 8 відсотків у порівнянні з роботою при неправильному налаштуванні тиску в колесах. VarioGrip технологія, яка доступна для фланцевих і нерухомих мостів, забезпечує регулювання тиску за допомогою тільки одного натискання на кнопку навіть при взаємодії зі здвоєними шинами.

Ефективне баластування з технологією Fendt Grip Assistant

Крім тиску в колесах, баластування і робоча швидкість мають пріоритетне значення для передачі потужності до ґрунту. Удосконалена версія має назву Fendt Grip Assistant. Система миттєво зчитує тиск в колесах, оптимальну масу баласту і швидкість пересування. З урахуванням робочого агрегату або схеми баластування машини Grip Assistant рекомендується встановити окремі противаги на фронтальну зону трактора або колеса та виставити необхідну робочу швидкість.

При експлуатації в режимі Speed Select Grip Assistant вимагає оптимальний тиск в колесах і баластування для заданої швидкості. У режимі Ballast Select Assistant пропонує ідеальну робочу швидкість та тиск в колесах під зазначений баласт.

Підвіска переднього моста

Самовирівнююча автономна підвіска коліс на Fendt 1000 Vario гарантує ідеальну взаємодію передніх коліс з поверхнею ґрунту незалежно від умов і надійно попереджає розгойдування з метою досягнення підвищеного тягового зусилля. Комфорт переміщення і безпека трактора точно так само підтримуються в ході виконання транспортних робіт на швидкостях до 60 км/год. Великий хід підвіски забезпечує комфортне переміщення незалежно від навантаження. Оператор може вручну управляти ходом підвіски, наприклад, з метою приєднання фронтальної противаги без підйомника.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин