Про компанію

Передові технології колісного трактора Fendt 900 Vario

Передові технології колісного трактора Fendt 900 Vario

У тракторі Fendt 900 Vario застосовані передові технології для забезпечення економної щоденної роботи навіть при повній потужності двигуна.

Шестициліндровий двигун дозволяє досягти потужності в межах 296 – 415 кінських сил. Він відрізняється високим рівнем потужності, при цьому його конструкція ергономічна і зручна. Технологія Common Rail з тиском уприскування до 2500 бар гарантує рівномірну потужність навіть при низьких оборотах. Планові міжсервісні інтервали всіх елементів двигуна становлять 1000 робочих годин.

Всі деталі трактора і додаткове оснащення розроблені для більш вдосконаленого функціонування на низьких оборотах двигуна. Постійний крутний момент досягається в рамках діапазонів від 1150 до 1350 обертів на хвилину. Таким чином, це дозволяє Fendt iD зменшувати витрату пального з метою подовження експлуатаційного періоду.

Fendt VarioDrive гарантує безступінчате перемикання і динамічне функціонування на будь-якій швидкості. Передній і задній міст мають окремі приводи. Муфта повного приводу дозволяє крутний момент розподілити між 2-ма мостами. Потужність передається в автоматичному режимі до мосту з кращим зчепленням з поверхнею.

Передові технології колісного трактора Fendt 900 Vario
Передові технології колісного трактора Fendt 900 Vario
Готовий до будь-яких поворотів

Багатий функціонал забезпечує регулярність експлуатації, що безпосередньо відбивається на рентабельності застосування обладнання в незалежності від того, де саме воно використовується: на дорозі, в лісі чи в полі. Fendt 900 Vario можна налаштувати відповідно до ваших вимог. Модульна система гідравліки пропонує колосальний спектр можливостей. Це передбачає три версії з різними значеннями ефективності: 165 л / хв, 220 л / хв або 2 гідравлічних насоса (220 + 210 л / хв) з загальною ефективністю до 430 л / хв.

Друга контурна гідравлічна система забезпечує різний тиск і потік мастила в двох різних пристроях. Клапани можуть додатково оснащуватися муфтами UDK, DUDK і FFC. Розміри муфт можуть бути різними. Приєднання даних роз'ємів не передбачає абсолютно ніяких зусиль. Муфти DUDK і FFC можуть поєднуватися під тиском з різних сторін. З метою виконання різних операцій їх досить поміняти місцями. Fendt 900 Vario оснащений з'єднаннями для 8-ми блоків управління, 6 з яких розташовані в задній частині, а 2 знаходяться в передній.

Крім рами для зручного навішування баласту передбачені дві версії трьохточкового навішування. За допомогою висувних тяг задньої навіски вона може змінювати трактор лише з метою виконання тягових робіт. Тільки вам вирішувати, які кріплення і опції вам необхідні. При повному оснащенні Fendt 900 Vario в задній частині, список пристосувань буде складатися з трьохточкового навішування, ВВП, гідравлічних бічних упорів, з'єднувальних муфт тощо. У фронтальній частині можна встановити переднє трьохточкове навісне пристосування, ВВП, до двох передніх клапанів і вивід ISOBUS.

Максимально результативне функціонування можливе з установкою реверсивного поста управління. За допомогою пневматичної поворотної системи вдається повністю розгорнути всю платформу оператора. У режимі управління при переміщенні заднім ходом у вас завжди під рукою необхідні інструменти управління і чудовий огляд агрегатів позаду трактора.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин