Про компанію

Передпосівна підготовка ґрунту з культиватором Farmet Verso

Передпосівна підготовка ґрунту з культиватором Farmet Verso<

Культиватор Farmet Verso призначений, в першу чергу, для передпосівної підготовки поля після оранки і мінімальної обробки ґрунту. За допомогою нього можна вирівняти поверхню ґрунту та підготувати посівну подушку.

Посилена і м'яка обробка ґрунту

Verso є напівнавісним п'ятирядним культиватором з низьким опором тяги і глибиною обробки ґрунту від 0 до 10 метрів. Пружні вузькі долота 37 мм шириною гарантують посилену і акуратну обробку поля. Долота міцно зафіксовані на рамі з проміжком 57 см з ймовірністю відхилення при зіткненні з перешкодами.

Грамотно спроєктований пристрій

Плюсом даного агрегату виступає можливість налаштувань, які забезпечують різноманітність здійснюваних маніпуляцій.

Стабільність робочої глибини

Крок доліт становить 75 мм. Вигнута конфігурація стійки може добре зберігати робочу глибину в складних експлуатаційних умовах.

Інтегровані транспортні колеса

Шасі являють собою 4 колеса з гідравлічним управлінням робочої глибини.

Висока стійкість до забивання

Величезним плюсом культиватора Verso служить його вражаюча прохідність і стійкість проти забивання рослинними частинками. В процесі експлуатації культиватор функціонує на встановлених в середині рами колесах, і оператор має можливість задавати робочу глибину згідно з фактичними ґрунтовими умовами і виключити ймовірність засмічення пристрою рослинними частинками.

Передпосівна підготовка ґрунту з культиватором Farmet Verso
Передпосівна підготовка ґрунту з культиватором Farmet Verso
Висока прохідність

Висота рами становить 43 см. Інтегровані колеса з регулюванням робочої глибини безпосередньо з трактора.

Легке переміщення по дорожньому покриттю

Культиватор відрізняється простою системою складання в транспортну позицію з максимальною шириною і висотою 3 і 4 метри відповідно.

Легке обслуговування

За рахунок мінімального числа місць регулювання і змащення обслуговування та управління являють собою досить прості процеси, які під силу абсолютно кожному.

Фронтальна лопаткова борона

Перед першим рядом доліт розташована гідравлічно регульована борона для роздроблення габаритних грудок і початкового вирівнювання поверхні. Гнучка лопаткова борона надає підвищену пропускну здатність поля з чудовим ефектом вирівнювання.

Центральне регулювання обох лопаткових борін

Спільне регулювання фронтальних і задніх борін здійснюється централізовано гідравлічно. Задня лопаткова борона регулюється додатково окремо по висоті. Зі зміною регулювання висоти змінюється і кут атаки так, щоб при більшій глибині кут був значно більше.

Слідорозрихлювач

Регулювання доліт відбувається в горизонтальній та вертикальній площинах, що дозволяє повністю розпушити сліди та подвійні колеса. Чотири долота на кожній частині надаються зі стандартною комплектацією.

до всіх новин

інші Новини

13.02.2024

“ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА” та REFARM У М. ЛЬВІВ.
дізнатись більше

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше
перейти до всіх новин