Про компанію

Передпосівна підготовка ґрунту з культиватором Farmet Verso

Передпосівна підготовка ґрунту з культиватором Farmet Verso

Культиватор Farmet Verso призначений, в першу чергу, для передпосівної підготовки поля після оранки і мінімальної обробки ґрунту. За допомогою нього можна вирівняти поверхню ґрунту та підготувати посівну подушку.

Посилена і м'яка обробка ґрунту

Verso є напівнавісним п'ятирядним культиватором з низьким опором тяги і глибиною обробки ґрунту від 0 до 10 метрів. Пружні вузькі долота 37 мм шириною гарантують посилену і акуратну обробку поля. Долота міцно зафіксовані на рамі з проміжком 57 см з ймовірністю відхилення при зіткненні з перешкодами.

Грамотно спроєктований пристрій

Плюсом даного агрегату виступає можливість налаштувань, які забезпечують різноманітність здійснюваних маніпуляцій.

Стабільність робочої глибини

Крок доліт становить 75 мм. Вигнута конфігурація стійки може добре зберігати робочу глибину в складних експлуатаційних умовах.

Інтегровані транспортні колеса

Шасі являють собою 4 колеса з гідравлічним управлінням робочої глибини.

Висока стійкість до забивання

Величезним плюсом культиватора Verso служить його вражаюча прохідність і стійкість проти забивання рослинними частинками. В процесі експлуатації культиватор функціонує на встановлених в середині рами колесах, і оператор має можливість задавати робочу глибину згідно з фактичними ґрунтовими умовами і виключити ймовірність засмічення пристрою рослинними частинками.

Передпосівна підготовка ґрунту з культиватором Farmet Verso
Передпосівна підготовка ґрунту з культиватором Farmet Verso
Висока прохідність

Висота рами становить 43 см. Інтегровані колеса з регулюванням робочої глибини безпосередньо з трактора.

Легке переміщення по дорожньому покриттю

Культиватор відрізняється простою системою складання в транспортну позицію з максимальною шириною і висотою 3 і 4 метри відповідно.

Легке обслуговування

За рахунок мінімального числа місць регулювання і змащення обслуговування та управління являють собою досить прості процеси, які під силу абсолютно кожному.

Фронтальна лопаткова борона

Перед першим рядом доліт розташована гідравлічно регульована борона для роздроблення габаритних грудок і початкового вирівнювання поверхні. Гнучка лопаткова борона надає підвищену пропускну здатність поля з чудовим ефектом вирівнювання.

Центральне регулювання обох лопаткових борін

Спільне регулювання фронтальних і задніх борін здійснюється централізовано гідравлічно. Задня лопаткова борона регулюється додатково окремо по висоті. Зі зміною регулювання висоти змінюється і кут атаки так, щоб при більшій глибині кут був значно більше.

Слідорозрихлювач

Регулювання доліт відбувається в горизонтальній та вертикальній площинах, що дозволяє повністю розпушити сліди та подвійні колеса. Чотири долота на кожній частині надаються зі стандартною комплектацією.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин