Про компанію

Переваги автогрейдерів від SEM

На сьогоднішній день автогрейдери торгової марки SEM є безсумнівними лідерами ринку. Китайський бренд витіснив своїх головних конкурентів. Продукція, що поставляється в країну характеризується точністю виконання робіт та простим управлінням. Грейдери активно експлуатуються на будівельних майданчиках (профілювання поверхні, створення бічних укосів, кінцеве вирівнювання дорожнього покриття), в процесі прибирання снігу на дорогах.

Автогрейдер SEM 919

Робочий інструмент обладнання оснащений системами механічного/гідравлічного керування. Техніка працює з додатковим оснащенням - кірковщик, який застосовується з метою руйнування дорожнього покриття в процесі проведення ремонтних робіт.

Машини оснащені автоматичною системою нівелювання, яка значно спрощує роботу оператора і дає можливість досягти бажаних результатів за мінімальну кількість проходів. Автоматика нівелювання покращує технічні характеристики обладнання. Принцип роботи полягає у закріпленні лазерного приймача, який здатний контролювати висоту. Випромінювач встановлюється в зручному місці на об'єкті. Приймачу передається сигнал і визначається необхідна висота позиції відвалу.

Модельний ряд автогрейдерів SEM включає в себе дві тривісні моделі, а також повнопривідний варіант. Система охолодження машини дає можливість функціонування при температурному режимі повітря від -40 до + 55 ℃. Мотор автогрейдера відповідає стандартам Stage II. Зовнішній рівень шуму зменшений до 111 дБА. Надійне гальмування автогрейдера забезпечується барабанними гальмівними механізмами з пневмогідравлічним приводом.

Автогрейдер SEM 922

Дизайн обладнання схожий на продукцію Cat американського виробництва. Техніка обладнана зручною кабіною з чудовим оглядом. Кабіна більша за розміром на 30%, у порівнянні з конкурентними аналогами. Висота становить 1,9 метра. Передбачена система опалення та кондиціонування.

Основні переваги автогрейдерів SEM:

  • двигун відповідає стандартам викидів;
  • модернізована система охолодження;
  • швидкості можуть перемикатися під навантаженням;
  • міст з диференціалом підвищеного тертя складається з трьох секцій;
  • кабіна оператора забезпечує хорошу видимість і зручність експлуатації;
  • гідравлічна система гарантує плавність і точність роботи автогрейдера;
  • завдяки вигину відвалу значно підвищується продуктивність машини;
  • конфігурація фронтального моста збільшує кут нахилу коліс;
  • величезний вибір навісного обладнання.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин