Про компанію

Переваги дискових лущильників Farmet Softer

Переваги дискових лущильників Farmet Softer

Після збору врожаю зернових культур в середині-кінці літа, коли, як правило, досить жарко, оперативне лущення є ефективним методом для обмеження випаровування води з ґрунту. І після збирання кукурудзи восени післязбиральне лущення замінюється розпушуванням, яке здійснюється вже з метою підготовки перед подальшим посівом озимої пшениці.

Серед найпопулярніших традиційних лущильників розрізняють легкий дисковий лущильник Softer з можливістю вибору дисків різних габаритів і конфігурації дисків на габаритних литих стійках.

Сьогодні Farmet забезпечує диски діаметром 510 і 560 мм, які можуть бути оснащені габаритними або меншими вирізами по контуру або ж можуть бути повністю гладкими. Характерним плюсом дисків Farmet виступає заточка по всьому периметру навіть у зубчастих дисків, що істотно покращує занурення в ґрунт в досить складних умовах. Бездоганне занурення в ґрунт і підрізання по всій площі досягається також і суттєвим агресивним кутом кріплення дисків, яке відноситься до найбільших в цій лінійці дискових лущильників. Разом з тим вдається досягти досить низького опору тяги та підвищеної робочої швидкості.

Якісне змішування та заправлення рослинних решток істотно прискорює процес їх розкладання та нівелює їх негативний вплив на посів майбутніх культур. У разі необхідності дрібного або інтенсивного лущення можна встановлювати глибину обробки в межах від 4 до 12 см. Для сильно дрібного лущення прекрасно себе показало рішення з DFR котками і подвійними опорними колесами.

Переваги дискових лущильників Farmet Softer
Переваги дискових лущильників Farmet Softer

Дискові лущильники Softer виготовляються в навісний версії з варіантами ширини захоплення 2.5, 3, 3.5, 4.5, 5 та 6 метрів, або в напівнавісному варіанті з шириною захвату 4, 4.5, 5, 6, 8, 9, 11, 12 та 12.5 метрів.

Лущення стерні відразу після збирання врожаю також пов'язане з посівом другорядних культур, поширених на сьогодні. Під час роботи лущильників Softer можна застосовувати Microdrill – допоміжну сівалку для дрібного насіння. Microdrill гарантує рівномірне дозування насіння під котки машини, завдяки чому забезпечується відмінний контакт з ґрунтом і миттєва схожість. 200-літровий базовий бункер гарантує підвищену продуктивність. При бажанні може бути встановлений бункер з більшим об’ємом.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин