Про компанію

Переваги комбінації Farmet Kompaktomat з дробильними котками

Переваги комбінації Farmet Kompaktomat з дробильними котками

Передпосівний комбінатор Kompaktomat використовується для ефективної підготовки посівної подушки і проробляє сім функцій всього за одну ходку. Він відрізняється тим, що робочі елементи можуть підбиратися в точності відповідно до запитів клієнта і його ґрунтовими особливостями.

Підвищена робоча швидкість з мінімальною шириною захвату пристроєм Kompaktomat досягає високого ступеня продуктивності. Вагоме значення в даному питанні має те, що за рахунок своєї грамотно розробленої конструкції та малогабаритності Kompaktomat готує посівну подушку після оранки за одну ходку. Ґрунт піддається обробці не тільки зверху, а й по всьому профілю.

Kompaktomat за один раз здійснює кілька ефективних маніпуляцій, що дозволяє вирівняти покриття поля і оптимально ущільнити його. В добре обробленому ґрунті вдається відновити капілярність і в необхідній глибині сформувати посівну подушку.

З метою створення ідеально рівного покриття Kompaktomat оснащений трьома волокушами. Фронтальна волокуша розташована перед фронтальним котком і дозволяє згладити досить масивні вади і дефекти.

Переваги комбінації Farmet Kompaktomat з дробильними котками
Переваги комбінації Farmet Kompaktomat з дробильними котками

Набір, який включає в себе машину Kompaktomat значно збільшує ступінь підготовки покриття.

Дана система здатна обробити найрізноманітніші види складних ґрунтів. Допоміжні дробильні котки, агрегатовані через задню ТТН, якісно роздрібнюють залишки.

Головною причиною для вкладення в дане придбання служить економія експлуатаційних витрат і зниження кількості проходів по полю. Готовність насіннєвого покриття і якісне дроблення ґрунту виробляється всього за один прохід.

Спочатку земля обробляється за допомогою культиватора після зими, що допомагає зробити профіль ґрунту аерувати і сухим. Далі відбувається обробка ґрунту із застосуванням Компактомата зі збільшеною робочою глибиною з дробильними котками, які виконують зворотне ущільнення посівного покриття. В результаті вдається отримати ідеально рівну поверхню з роздробленими грудками. У обробленому за даним принципом ґрунті схожість виходить рівномірною. Ґрунт ідеально справляється з водою, а подальший хімічний захист функціонує краще.

Відмінна швидкість обертання фронтальних спіральних котків і ребристі очисники задніх котків гарантують правильну роботу робочих органів навіть за умови підвищеної вологості. Підсумком ідеальної роботи виступає поєднання гребнеочисника на дробильних котках і правильної робочої швидкості 10-14 км/год. Особливо цінним фактором виступає гідравлічно керована глибина стійок зі стрілчастими лапами безпосередньо з кабіни машини. Відповідно, оператор здатний оперативно зреагувати на зміни ґрунтових умов.

У даній ситуації пристроєм виконується передпосівна підготовка до посіву маку. Робоча глибина може становити 2-3 см за умови робочої швидкості 12 км/год. Дробильні котки точно також можна застосовувати в якості автономної машини, взаємодіючи з ними без Компактомата.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин