Про компанію

Переваги конструкції тракторів Fendt

Переваги конструкції тракторів Fendt

Трактори Fendt не просто якісно та легко здійснюють свою роботу, а й дуже уважно ставляться до ґрунту. Вся техніка Fendt відрізняються низькою масою та підвищеною вантажопідйомністю, що дає можливість гнучкого застосування баластування – єдиного правильного рішення для оптимального захисту ґрунту. Функція Vario Grip дозволяє оперативно і без проблем налагодити тиск у шинах, розподіляючи масу більшої площі. Чим менше повітря у шинах, тим менше його у ґрунті. Чим більше ґрунтозачепів одночасно у взаємодії з ґрунтом, тим більша ефективність передачі потужності. 13 унікальних технологічних рішень Fendt забезпечать надійний захист мільярдів мікроорганізмів у кожному кубічному метрі ґрунту, які відповідають за здоров'я ґрунту та його плодючість.

У ході переміщення трактора по полю ґрунт піддається впливу маси машини та тягового зусилля. Це найсильніший стрес для плодючого шару. За рахунок перевіреної часом трансмісії Vario трактори Fendt здатні забезпечити м'яку передачу високої тягової потужності. У зв'язку з тим, що механічного перемикання передач немає, а коефіцієнт передачі не обмежений, різкі зміни тягового зусилля відсутні, особливо під час взаємодії з важкими навісними системами. Як результат – постійне надійне зчеплення з ґрунтом у поєднанні з довготривалим захистом верхнього та дрібнозернистого шару ґрунту.

Переваги конструкції тракторів Fendt
Переваги конструкції тракторів Fendt
Розподіл крутного моменту

В трансмісії Fendt Vario Drive була вперше реалізована система розподілу крутного моменту, що служить новим стандартом якості зчеплення з ґрунтом та захисту ґрунти. Розподіл крутного моменту залежить від умов роботи. Це говорить про те, що крутний момент завжди подається туди, де зчеплення з ґрунтом найбільше, тим самим вдається досягти мінімальної пробуксовки.

Відсутність жорсткого зв'язку між переднім та заднім мостами дозволяє відмовитись від традиційної концепції роботи на розворотній зоні. Передній міст практично затягує трактор у поворот, що суттєво збільшує радіус повороту. Разом з тим збільшується рівень захисту ґрунту та підвищується продуктивність роботи трактора, знижується паливна витрата, тому що тепер не потрібно робити складні маневри в кінці смуги.

Провідна продуктивність

Всі трактори Fendt обладнані підвісним пристроєм переднього мосту, що дозволяє досягти постійної взаємодії з ґрунтом. Створена спеціально для польових маніпуляцій підвіска завдяки скоординованим амортизаторам якісно демпфує вертикальні вібрації навіть у випадках, де потрібні суттєві тягові зусилля. Усі колеса трактора регулярно знаходяться там, де їм потрібно бути – на ґрунті.

Мінімальне пробуксування

Вузол заднього навішування з електронним регулюванням трактора Fendt дозволяє оптимально перетворювати потужність двигуна на тягове зусилля і надійно підтримує низьке пробуксування коліс. Застосовуючи Varioterminal вдасться легко і без проблем керувати тяговопозиційним регулюванням навішування. Разом з тим виключається зайве навантаження на верхній шар ґрунту та підвищується якість роботи.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин