Про компанію

Переваги рулонного прес-підбирача нового покоління Fendt Rotana

Переваги рулонного прес-підбирача нового покоління Fendt Rotana

Fendt Rotana – представник нового покоління прес-підбирачів рулонного типу. Для мінімального зносу всі моделі Rotana мають ланцюгову зірочку з вільним ходом і обертанням на 360 градусів. У разі раптового виникнення затору в ході пресування, зірочка продовжить обертатися, що дає можливість тюку зменшити швидкість пересування і гарантує м'яку зупинку. Так, інноваційна опція вільного ходу захищає всі складові приводу і робочої камери від посиленого зносу в разі закупорки.

Модернізація приводу забезпечує довговічність і поліпшену передачу зусилля редуктора на пресуючи вальці. Основний привід вдалося реалізувати за допомогою двох ланцюгів, за рахунок чого досягається більш рівномірний розподіл зусилля і кращий захист приводу від поломок.

Щільність тюка

Всі вдосконалені моделі з постійною камерою Fendt Rotana передбачають кардинально інше розміщення пресуючих вальців, діаметр яких знижений до розміру завантажувального отвору камери. Завдяки новому розташуванню вальців забезпечується більш ефективне обертання тюка, що дозволяє досягти більшої щільності та призводить до підвищення пропускної спроможності техніки. Тут був впроваджений допоміжний датчик, який надійно виявляє рівномірність щільності тюка. Якщо до завершення пресування залишається 30%, індикатор допомагає оператору домогтися рівної форми тюка: оператор дивиться, як йому слід пересуватися по валку, наприклад, взяти лівіше або правіше.

Чистота

З метою попередження забруднень між ланцюгами всі пристрої Fendt Rotana оснащуються скребками для коткових опор. Гумовий килимок між ротором і з'єднувальним компонентом заважає появі завихрення бруду. За рахунок цього початковий компонент залишається чистим.

Вдосконалений дизайн і кардинально нові принципи управління

Нове покоління рулонних прес-підбирачів отримало і новий дизайн: візуально і функціонально допрацьовано облицювання бічних дверних конструкцій. За рахунок відкидних бічних панелей власники Fendt Rotana мають полегшений доступ до внутрішніх частин машини.

Переваги рулонного прес-підбирача нового покоління Fendt Rotana
Переваги рулонного прес-підбирача нового покоління Fendt Rotana

Переваги:

  • ланцюгова дощечка з вільним ходом;
  • вдосконалена конструкція приводу забезпечує значно менший знос і більшу довговічність;
  • підвищена щільність тюків за рахунок зміненого розташування пресуючих вальців;
  • брудозахисні пристрої для коткових опор, гумовий килимок між ротором і сполучною системою;
  • модернізований датчик щільності тюка;
  • вдосконалений бічний оббивний матеріал;
  • передбачено управління через шину ISO-BUS.

Грамотно продумана система Rotana гарантує надійну подачу кожного тюка з камери пресування на обмотувальний стіл. Рухомим важелем тюк подається на стіл з поглибленням. З метою уникнення зміщення тюка на схилі і забезпечення надійної подачі завантажувальна платформа додатково оснащена рухливими бічними деталями. Крім цього, кут нахилу камери може знижуватися на 8 градусів, за рахунок чого вдається додатково підвищити стабільність при взаємодії на схилі і пропускну здатність комбінованого пристрою.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин