Про компанію

Переваги сівалок ESPRO від компанії KUHN

Переваги сівалок ESPRO від компанії KUHN

Вам потрібна сівалка з невеликим тяговим зусиллям, яка економитиме пальне? Мінімальні потужнісні потреби даної моделі обумовлені специфічною конструкцією коліс, які розміщені перед сошниковим брусом.

ESPRO гарантує точність на великій швидкості завдяки брусу CROSSFLEX, який з точністю кладе кожне насінину на швидкості 17 км/год. Крім того, його відрізняє більш проста будова, сумісність з варіантом ISOBUS, легкими та інтуїтивно зрозумілими регулюваннями.

Колеса з прикочування: унікальна система

Вузькі прикочуючі колеса моделі ESPRO є гарантом отримання прибутку Вашої діяльності. За рахунок своєї специфічної конфігурації вона зводить до мінімуму накопичення ґрунту перед колесами, що прикочують. Внаслідок цього вимоги щодо потужності та витрат пального при експлуатації сівалок ESPRO вражаюче низькі, а продуктивність миттєво збільшується. Діаметр прикочуючого колеса 900 мм знижує опірність коченню, і як результат, потрібне зусилля тяги машини в порівнянні з меншими колесами. Разом з тим колеса відрізняються досить вузькою шириною, завдяки чому забезпечується зазор між ними 85 мм для забезпечення найкращого потоку ґрунту та рослинних частинок. Мінімальна ширина забезпечує ще один важливий результат. За рахунок більшої області інфільтрації вдається досягти якісного запобігання ерозії. Колеса з прикоченням відрізняються зміщенням 200 мм спереду назад, за рахунок чого видаляється ефект бульдозера, зменшуючи таким способом необхідність в потужності та тяговому зусиллі.

Найменше накопичення ґрунту перед колесами так само виключає відскоки сівалки, гарантуючи рівномірну подачу та розташування насіння.

Вирівнювання та адаптація до будь-яких умов

Ряд фронтальних коліс, закрутки слідів або вирівнююча планка – все це може знадобитися Вам. Вони зроблять ґрунт рівним ще до того, як два ряди робочих дисків зроблять свою справу. Крім того, вони забезпечують заощадження пального та виключають занурення сівалки у легкий ґрунт.

Тиск коліс налаштовується безпосередньо з кабіни за допомогою гідравліки з метою гарантії ідеальної продуктивності на будь-яких ґрунтах.

Переваги сівалок ESPRO від компанії KUHN
Переваги сівалок ESPRO від компанії KUHN
Величезний список можливостей з моделями RC

Бункер ESPRO RC поділений на дві частини з двома технологіями дозування та розподілу. Ви можете здійснювати внесення добрив або висівати другу головну культуру або сорт насіння перед рядом коліс. Це відкриває вам набагато більше шансів.

Щоб посіяти одну ключову культуру, всю машину необхідно наповнити насінням одного виду. Насіння проходить через дві дозувальні системи, але його збирають на головній розподільній головці та поміщають виключно на брус CROSSFLEX.

Крім того, Ви можете висіяти головну культуру, вносячи при цьому миттєве добриво всього за один прохід. Добриво вносять безпосередньо під коріння між двома висівальними рядами. Глибина внесення добрив, що настроюється, виключає появу опіків продукту.

Крім того, Ви можете висівати два різні продукти в різних рядах та на різній глибині. Ця конфігурація дуже ергономічна для висіву покривних культур і сумішей.

Бункер повністю застосовується для двох сортів насіння однієї культури, наприклад, найпростіших і гібридних. Це дає можливість окрему дозу при сумісному висіванні з метою забезпечення точного висіву головного продукту.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин