Про компанію

Переваги Т-серії тракторів Valtra

Переваги Т-серії тракторів Valtra

Трактори Valtra лінійки Т були розроблені для того, щоб забезпечити оператору максимальний комфорт роботи.

З метою забезпечення надійності машин Т лінійки компанія Valtra самостійно виробляє всі 4 основних компоненти. Шасі, трансмісія і кабіна тракторів даної лінійки являють собою роботу дизайнерів та інженерів компанії Valtra. AGCO Power є оригінальним двигуном виробника, який відрізняється підвищеною надійністю. Моделі Т лінійки зроблені для щоденної експлуатації в максимально жорстких умовах.

Легкість використання

Компанія Valtra потурбувалася про те, щоб максимально полегшити управління трактором, його використання і обслуговування, що дає можливість сконцентруватися на виконувані дії. Інструменти управління в кабіні розміщені таким чином, щоб можна було звести до мінімуму рух оператора, здійснювати передачі за допомогою сучасного важеля дуже просто і зручно, а яскраве освітлення забезпечує якісну роботу в темний час доби. Компанія Valtra величезне значення приділила контрольним точкам щоденного обслуговування, знизила до мінімуму час, який потрібен для перевірки рівня мастила і чищення фільтрів.

Низька загальна вартість володіння

Автоматизовані міжсервісні інтервали дають можливість зниження витрат на ТО, а двигуни AGCO POWER, які оснащені системою нейтральної каталітичної нейтралізації, гарантують загальну низьку витрату робочої рідини.

Переваги Т-серії тракторів Valtra
Переваги Т-серії тракторів Valtra
Розумна рама

За рахунок підвищеної колісної бази в 2995 мм трактори лінійки Т володіють відмінною стійкістю і м'якістю ходу. У даних моделях реалізований модернізований рівень прохідності з радіусом 5,25 метра завдяки звуженому двигуну, передньому зчіпному пристрою і BOM. Разом з тим структура рами дозволила компанії Valtra розробити капот таким чином, щоб покращити видимість. Моделі лінійки Т відрізняються значним дорожнім просвітом до 60 см, а кабіна, яка розміщена нижче, робить їх найбільш компактними машинами з 6-циліндровим двигуном на ринку.

Для важких вантажів

Трактори даної лінійки відмінно справляються з великими вантажами, що пояснюється розподілом навантаження на передній і задній мости в пропорції 40/60. Підрамник фронтального навантажувача суміщений з пристроєм рами. Підйомне зусилля впровадженого фронтального навантажувача становить 51 кН в передній частині і 95 кН в задній. Висота підйому 890 мм значно полегшує взаємодію з навісним обладнанням.

Багатофункціональність

Моделі Т-серії ідеально підходить для оранки за рахунок своєї потужності, безперебійно функціонуючого двигуна і трансмісії. Для молочних і тваринницьких ферм пропонується колосальний вибір спеціальної техніки для сінокосу. Це ідеальне рішення для працівників, що відповідають за виконання складних завдань фронтальним навантажувачем завдяки запатентованому додатковому гідравлічному приводу. З метою виконання лісогосподарських робіт на машину може встановлюватися захист для днища, високоефективний насос, а також кабіна Skyview з ідеальною видимістю. Все це встановлюється на виробництві та покривається гарантією від заводу виробника.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин