Про компанію

Переваги технологій гусеничного трактора Fendt 1000 Vario MT

Переваги технологій гусеничного трактора Fendt 1000 Vario MT

Концепція низьких робочих оборотів двигуна Fendt iD

Під капотом трактора Fendt 900 Vario MT функціонує потужний високопродуктивний 7-ми циліндровий двигун AGCO Power. Його потужність розвивається до 317 кВт / 431 к.с. при обсязі 9,8 л і швидкості 1700 об / хв.

Два турбонагнітача, які розташовані один за одним, гарантують постійну продуктивність. Відчуйте приголомшливу потужність функціонування при кожному застосуванні завдяки Fendt iD.

Вигідний, безпечний і надійний з низьким рівнем викидів Fendt 900 Vario MT повністю відповідає найсуворішим нормам викидів Stage 4 / Tier 4 Final. Тиск уприскування 2000 бар забезпечує ідеально чистий процес згоряння, при якому формується дуже невеликий відсоток дрібних складових частинок. Технологія рециркуляції вихлопних газів з електронним регулюванням і охолодженням повертає незначний обсяг вихлопних газів назад в камеру згоряння.

Система охолодження

Оптимального охолодження вдається досягти за рахунок наявності спеціального охолоджуючого вентилятора Fendt, а також завдяки системі СAS (Consertic Air System). У даній технології високопродуктивний вентилятор знаходиться навпроти блоку охолодження, де він вбирає в себе холодне повітря і проганяє через спеціальний кожух. Технологія СAS оснащена своїм особистим гідростатичним приводом, тому вона завжди може досягти оптимального рівня охолодження для кожної деталі відповідно до вимог незалежно від швидкості роботи двигуна.

Переваги технологій гусеничного трактора Fendt 1000 Vario MT
Переваги технологій гусеничного трактора Fendt 1000 Vario MT

Легке обслуговування для тривалої роботи

Свіже повітря втягується фронтальною частиною машини. Технологія повітряного фільтра Venturi виключає втягування істотного числа частинок бруду. Крім цього, система відводу бруду, що призводить до функціонування за допомогою вакуумної системи СAS, гарантує тривалу експлуатаційну придатність фільтра. Давачем забруднення регулярно вдається контролювати стан фільтру і оповіщати про необхідність подальшого обслуговування.

Fendt VarioDrive: трансмісія нового покоління

Інноваційна трансмісія моделі Fendt 1000 Vario була цілком модернізована і пристосована безпосередньо під Fendt 1000 Vario MT. В результаті вдалося створити сучасну і продуктивну систему приводів з безступінчатим регулюванням, яка дозволяє задовольнити всі практичні вимоги. За допомогою неї вам вдасться управляти трактором в роздільних потужних режимах без зміни передач і застосування ручного перемикання між діапазонами. З цієї причини, керуючи Fendt 1000 Vario MT, ви завжди зможете працювати в оптимальному швидкісному режимі.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин