Про компанію

Переваги точного висіву з сівалкою Fendt Momentum

Переваги точного висіву з сівалкою Fendt Momentum

Рівномірне проростання та розвиток культури – гарантія гарного врожаю. Все бере свій початок із посівних робіт. Fendt MOMENTUM відкриває нову еру точного землеробства.

Ідеально точний висів

Різниця VCT відшкодовується в межах 165 см. Це все, що потрібно для рівномірного формування кореневища та рослин по всій робочій ширині.

Версії розподілу маси

Система розподілу маси LoadLogic включає гідравліку розподілу маси по рамі.

Пропонуються три режими розподілу маси. Це балансування, концентрація маси на тандемному шасі та повторення рельєфу. При режимі балансування маса Fendt MOMENTUM розподіляється рівномірно на всі колеса. У режимі концентрації маси навантаження нівелюється з бокових частин та повною мірою концентрується на тандемному шасі центральної частини. При повторенні рельєфу активне притискання на бічні частини вимкнено.

Технологія контролю тиску в шинах

Ця технологія є складовою системи розподілу маси LoadLogic. Різні датчики дозволяють автоматично регулювати тиск у шинах.

Переваги точного висіву з сівалкою Fendt Momentum
Переваги точного висіву з сівалкою Fendt Momentum
Коли та де це актуально

Особливо це актуально для насіння. Fendt завжди ставив питання, коли краще здійснювати посів на певному полі. Можливо, потрібно почекати або розпочати посів раніше. На майбутній урожай можуть вплинути навіть кілька днів. При ранньому посіві можуть виникнути проблеми через надмірно холодну погоду. При пізньому посіві може загубитися значна частка вегетаційного терміну. При сівбі погода дуже часто змінюється. Опади можуть сповільнити робочий процес на кілька днів. Лише з допомогою потужних систем можна по-максимуму застосувати незначні інтервали, які максимально благополучні посіву.

Не дрібно та не глибоко

Втрати внаслідок невірної глибини висіву – це дуже часте явище. При швидкому переміщенні необхідно регулювати силу притискання сошника з метою зниження інтенсивності глибини висіву в момент, коли частина, що висіває, повторює рельєф. У ході численних досліджень було з'ясовано, що при внесенні продукту на необхідну глибину з вологого ґрунту це безпосередньо впливає на схожість.

Сошник для внесення добрив

Сошник Conceal оснащений ножем, який використовується для одностороннього внесення добрив. Ніж знаходиться між копіюючими колесами. Точка внесення добрив розміщена на відстані 7,5 см у бік від борозенки та на 2-4 см глибше за рівень розташування зерна. Оскільки сошник функціонує безпосередньо у сошника висіву, внесення добрив здійснюється з ідеальною точністю від продукту незалежно від специфічності рельєфу. Максимум, який може бути досягнутий за допомогою Conceal, становить 270 л/га.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин