Про компанію

Переваги центру відновлення деталей від Цеппелін Україна

Переваги центру відновлення деталей від Цеппелін Україна

Наприкінці 2013 року в роботу була запущена виробничо-технічна база, центр відновлення деталей світового рівня – Component Rebuild Center.

Мета відкриття центру - створення виробничої лінії з інноваційним технологічним обладнанням, призначеним для механічної обробки, установки і тестування. За рахунок цього користувачі тепер можуть мінімізувати свої витрати на купівлю нових вузлів і техніки завдяки отриманню складових з модернізованим і розширеним потенціалом.

Подібно до точності годинникового механізму, виробництво згідно зі стандартами Caterpillar розраховано до найменших дрібниць: прораховані матеріали і запчастини, кількість супутніх деталей, використовується обладнання світового рівня, а також унікальний стенд для випробувань PowerTest.

Виробнича база по ремонту та відновленню в Україні не має аналогів, а її потужності вражають, адже будувалася вона спеціально для гірничої техніки Cat®.

Стенд для випробування двигунів EngineTestStand – один з ключових компонентів виробничо-технічної бази.Він функціонує на основі динамометричної системи, яка створює контрольовані навантаження. Тестування навантаження являє собою єдиний спосіб перевірки ресурсу двигуна.

При застосуванні динамометричної системи двигун здатний функціонувати в рамках повного діапазону потужності без потреби введення в експлуатацію. Мінуси збірки можуть бути визначені ще до того, як двигун встановлюють на шасі, а фактичний аналіз стану може бути проведений завчасно. Динамометр – це кінцевий етап оцінки якості перед установкою двигуна.

Переваги CRC:

  • Досліди проводять згідно з регламентом з метою забезпечення роботи відновлених двигунів зі специфікацією CAT
  • При онлайн підрахунку складових здійснюється оцінка чистоти мастила мотора згідно зі стандартом ISO 18/15. Аномальні сплески кількості окремих складових відображаються в момент тестування, завдяки чому можна вжити відповідних заходів безпосередньо перед установкою двигуна.
Переваги центру відновлення деталей від Цеппелін Україна
Переваги центру відновлення деталей від Цеппелін Україна

Контроль чистоти

Всі деталі переміщуються по центру відновлення з камери попереднього очищення за допомогою професійного обладнання.

Крани Demag

Відповідають за відповідний рівень безпеки та неперервність робочого процесу.

Стенди Cat®

Взаємодія з двигуном потребує високого рівня надійності стендів, цьому критерію у повній мірі відповідають стенди CAT.

Чистота деталей

Миючі комплекси Bvl і Cat® забезпечують чистоту складових. Для очищення використовують лише сертифіковану рідину. Миючий комплекс Cat® має систему фільтрації до 3 мікрон.

Робоче місце

Місце роботи механіка – це комп'ютер, що забезпечує візуалізацію детального регламенту ремонту, розраховується навіть зусилля потрібне для затягування кріплення. Такий підхід дає можливість контролю й аналізу продуктивності робочого процесу.

Відеоскоп

Відеоскоп – обов’язкове обладнання, що дозволяє переглянути внутрішній простір вузлів і заощадити час візуальної діагностики.

Система фільтрації

CAR (R) BulkFuelFiltrationSystem відповідає за тестування двигуна пальним, очищеним згідно стандарту ISO16 / 13.

Склад запчастин

Склад, який функціонує за сертифікацією Caterpillar, забезпечує контроль наявності та кількості запасних деталей, налагоджені зв'язки з іншими складами України та світу для поповнення.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин