Про компанію

Переваги використання косарки KUHN FC

Переваги використання косарки KUHN FC

Косарки KUHN FC обладнані цілим рядом інноваційних функціональних технологій, а саме особливою конструкцією рами для кращого копіювання рельєфу, різальним пристроєм, що не потребує обслуговування OPTIDISC ELITE, захистом PROTECTADRIVE.

Модель FC також обладнана технологією знімних лез FAST-FIT, гідропневматичним підвісним пристроєм LIFT-CONTROL.

Просте налаштування робочих параметрів збільшує комфорт використання, а міцне та нешкідливе приєднання гарантує високий кліренс для ВВП.

Розглянемо детальніше технологічні рішення, що є у моделі KUHN FC.

Завдяки гідропневматичній системі LIFT-CONTROL вдається забезпечити чистоту кормів.

Дане рішення із азотним акумулятором дозволяє замінити стандартну систему пружинного типу. Надійна регулярна підвіска гарантує регулярну висоту різьблення, знижує зусилля тяги, забезпечує захист рослинного продукту та контролює засмічення.

Важливо, щоб передні косарки були гнучкими для плавного підстроювання до різноманітної поверхні.

Фронтальні косарки KUHN FC споруджені для вирішення цих завдань. Кінематичний пристрій фронтальних моделей косарок складається з двох міцних нижніх тяг, впроваджених на великих шарових шарнірах. Шарніри з частини трактора вмонтовані ближче до ґрунту порівняно з фронтальними шарнірами. Таке динамічне навантаження на косарку гарантує скошувальній системі підвищений рівень копіювання ґрунту, особливо на горбистій ділянці. Крім того, система, що скошує, також обладнана маятниковим пристроєм і здатна переміщатися по всіх напрямках. Вузол здатний переміщатися ліворуч та праворуч на кут до 30 градусів і пересуватися вертикально до 70 см.

Переваги використання косарки KUHN FC
Переваги використання косарки KUHN FC

Модернізований ріжучий пристрій OPTIDISC ELITE споруджено разом із аграріями. Змінний зазор між дисками, велике перекриття та низький кут різьблення гарантують підвищену якість скошування. Моделі косарок FC обладнані інноваційними ріжучими пристроями, дозволяють досягти чистого та рівномірного скошування незалежно від умов. Ріжучий пристрій OPTIDISC ELITE обладнаний декількома унікальними у своєму роді опціями.

В області розгляду дисків проміжок між ними значно менше, завдяки чому вдається досягти кращого перекриття робочих областей лез.

Підсумок – рівномірне і чисте скошування навіть невеликих за розміром рослин.

У зоні сходження дисків зазор підвищується з метою надання достатнього простору для проходження рослинного продукту. Він здатний оперативно пересуватися назад для продуктивної експлуатації косарки.

Область перекриття лез практично вдвічі більша, що дозволяє досягти найкращих результатів на вологому та липкому ґрунті, а також при взаємодії з важкою рослинною продукцією, що заготовляється пізньою осінню покривними культурами.

Мінімальний кут різання дозволяє запобігти хвилеподібному профілю різання, характерний для зниженого скошування.

Ріжучий пристрій розроблено таким чином, щоб можна було впоратися із перешкодами. При потужному ударі в момент виникнення перешкод захисна технологія PROTECTADRIVE дозволяє зрізати вал диска, розташований над корпусом завдяки добре продуманій канавці зрізного типу.

Відповідно, шестірні добре захищені та менше ніж за 15 хвилин машина знову починає функціонувати за вкрай низькою ціною ремонту.

Корпус фіксується за допомогою довгих гвинтів, що проходять через ріжучий пристрій. Імовірність розриву корпусу у процесі удару повністю виключається.

Елементи високої категорії зміцнюють центральні частини ріжучого пристрою:

  • ріжуча частина зі спеціальними двоядерними підшипниками кутового типу;
  • шестерні великого діаметру, виконані з кованої сталі суперміцними обробними верстатами зі зчепленням трьома зубцями;
  • диски з армуванням кованого типу по всій області поверхні;
  • дискові залазки, виготовлені зі сталі з можливістю додавання пластини для захисту.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин