Про компанію

Переваги використання лущильників Gregoire-Besson Normandie

Переваги використання лущильників Gregoire-Besson Normandie

Підготовка ґрунту перед посадкою є важливою умовою для досягнення найкращого результату. Для цього використовується різноманітна ґрунтообробна техніка, яка враховує тип ґрунту і метод обробки полів. Глибоку оранку ґрунту, поверхневі роботи, розпушування, ущільнення та інші дії не можна якісно виконати без застосування різних типів ґрунтообробної техніки.

Швидкохідні лущильники Normandie від Gregoire-Besson - це високопродуктивне універсальне обладнання, що знайшло використання на різних стадіях сільськогосподарських операцій.

Грамотно розроблені робочі спорядження задають точне копіювання рельєфу оброблюваної поверхні.

Таке ґрунтообробне обладнання показує відмінну ефективність при очищенні рослинних компонентів, мульчуванні, закладці та змішуванні органічних продуктів і мінеральних складових, ліквідації бур'янів, обробці ґрунту перед посівом, вирівнюванні.

Як і решта ґрунтообробної техніки від Gregoire-Besson, лущильники найкращим чином поєднують в собі високу продуктивність і оптимальну глибину, що забезпечує максимально низьку собівартість здійснення робіт.

Переваги використання лущильників Gregoire-Besson Normandie
Переваги використання лущильників Gregoire-Besson Normandie
Основні переваги лущильників Gregoire-Besson Normandie

Диски на окремих стійках

Конструктивне виконання дисків дає можливість за умови підвищеної швидкості найбільш точно скопіювати рельєф оброблюваної зони.

Робочі диски

Спеціально розроблена вигнута конфігурація диска гарантує більш ефективне подрібнення матеріалу, а з урахуванням виконуваних дій, лущильник Normandie може оснащуватися дисками діаметром 450-560 мм.

Оптимальна підвісна система

Normandie оснащена стійками гарячого формування, які значно підвищують загальний рівень жорсткості агрегату. Грамотно підібрана конструкція забезпечує безперебійне проходження рослинності та виключає налипання ґрунту.

Заднє спорядження

Лущильники Normandie також можуть бути оснащені допоміжним заднім спорядженням, величезний вибір якого дає можливість максимально гнучко налаштувати техніку для роботи.

Зчеплення

Дане обладнання сумісно абсолютно з будь-якими тракторами, які відповідають потрібному діапазону потужності.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин