Про компанію

Переваги використання мульчувачів серії RM від KUHN

Переваги використання мульчувачів серії RM від KUHN

Мульчувачі KUHN RM застосовуються з метою роздроблення рослинних частинок, таких як стерня зернових продуктів, кукурудза та соняшник, а також для обробки пасовищ та лугів. У процесі проєктування ротора були задіяні три важливі фактори: великий діаметр, значне перекриття пристроїв та їх вагома лінійна швидкість. Спіральна позиція робочих елементів значно покращує якість підбору рослинних частинок із ґрунту, надаючи їх точне різання та рівномірність розподілу по покриттю. Три ґрунтовні секції штанги гарантують тривалий експлуатаційний термін у найважчих умовах роботи.

Мульчувачі серії RM протягом довгих років експлуатації насправді довели свою результативність, чого вдалося досягти завдяки зносостійкому корпусу. Секрет успіху полягає в тому, що пристрій включає три секційні штанги, розраховані на витримування найспецифічніших робочих умов. Для ідеального захисту від каміння всі моделі RM обладнані прокладкою з листового металу товщиною 4 міліметри на болтовому кріпленні.

Робочі органи

Є можливість вибрати між двома видами робочих інструментів з урахуванням потреб. Y-подібні леза з транспортером для керма використовуються для роздроблення всіх типів рослинних частинок та прискорення їх розкладання. Вони гарантують якісний підбір залишків із поверхні ґрунту в камеру подрібнення. Застосуйте довгі ланцюгові леза, що подрібнюють кукурудзу, соняшник та траву для забезпечення різьблення твердих частинок.

Ведіть контроль висоти мульчування

Робоча висота задається за допомогою поворотних коліс, які регулюються вертикально та горизонтально або за допомогою копіюючого колеса для лугів і перелогів. З метою забезпечення кращого повторення рельєфу ґрунту верхня тяга розташована в плаваючій позиції.

Переваги використання мульчувачів серії RM від KUHN
Переваги використання мульчувачів серії RM від KUHN
Проста заміна робочих частин

Задній кожух піднімається вручну для спрощеного доступу до ротора, що полегшує зміну робочих деталей. Гідравлічна система транспорту збільшує рівень ергономічності та комфорту переміщення дорогами.

Підвищена стійкість до завантаження

Тримальна конструкція рами споруджена з великих профільованих балок, що надають знаряддям жорсткість та стійкість до механічних навантажень. Крім цього, кожен з двох подрібнювальних блоків скріплений з шарніром з втулкою і з'єднана зі штифтом від коливання для запобігання виходу з ладу.

Спокійне та надійне транспортування

Два роздроблювальні блоки розкладаються, збираються і блокуються за допомогою гідравлічної системи, що забезпечує максимальну безпеку переміщення. Знаки освітлення та попередження входять до традиційної комплектації машини.

Якісне керування центральною смугою

З метою мінімізації смуги, що залишаються у центральній частині моделі KUHN RM, було активовано всмоктування у цій галузі. Частинки проникають в один із роздробних блоків, який у центральній зоні має значно більшу кількість робочих елементів. Крім того, є роздільник: функція у фронтальній частині між двома блоками дроблення може бути встановлений ріжучий диск з гідравлічним приводом, який може вирішити проблему наявності залишків у проміжних областях.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин