Про компанію

Переваги використання системи Zeppelin Smart Solutions

Переваги використання системи Zeppelin Smart Solutions

Отримання точних відомостей про локації, застосування і стан техніки можуть істотно вплинути на якість роботи і загальні операційні витрати. Система Zeppelin Smart Solutions забезпечує можливість надання необхідної інформації потрібним людям у потрібний час.

Оперативне отримання інформації про весь парк техніки

Zeppelin Smart Solutions гарантує зручний і лояльний підхід, відстеження даних, управління і багато іншого. Завдяки відкритій архітектурі системи вдається переглядати відомості змішаного парку устаткування за допомогою інтерфейсу. Всі ці дані можуть без проблем передаватися в інше програмне забезпечення, спрощуючи початковий збір відомостей і повторне використання інформації в різних додатках.

Зменшення експлуатаційних витрат

Zeppelin Smart Solutions надає інформацію, яка допомагає розподіляти техніку по зонам, де вона необхідна в даний момент, роблячи її використання найбільш ефективним. Крім цього, ви можете без проблем виставити межі робочої області і вибрати налаштування системи безпеки для обмеження небажаного застосування техніки.

Вдосконалений та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

Zeppelin Smart Solutions забезпечує можливість використання переваг мобільних мереж, збільшуючи область покриття і площу роботи системи.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс забезпечує можливості нового покоління, що спрощує відстеження відомостей по всьому парку і дає можливість отримання детальної інформації по кожному конкретному об'єкту.

Переваги використання системи Zeppelin Smart Solutions
Переваги використання системи Zeppelin Smart Solutions
Колосальні можливості для кращих результатів

Завдяки картам вдається оперативно знайти необхідну техніку і робочі області. Зведена інформація по парку обладнання включає в себе дані з усіх машин. Налаштування дозволяють переглядати конкретні групи машини, всю техніку в робочій області, місця експлуатації обладнання та багато іншого.

Окреме управління об'єктами

Визначення руху об'єкта в будь-який час. Контроль рівня пального, часу роботи і простою, актуальності ТО. Легкий пошук і детальний перегляд інформації про кожну окрему машину. Можливість отримати швидкий доступ до статистичних показників функціональності машини: значення лічильників мотогодин, паливних витрат.

Плюси простого планування і контролю ТО

Почати роботу можна з «вбудованих» інтервалів ТО, які рекомендовані компанією Цеппелін Україна, а потім змінювати їх виходячи з потреб парку техніки. Контроль виконаного і необхідного ТО дозволяє знизити витрати на несвоєчасно виконане або непроведене обслуговування.

Налаштування виводу повідомлень на смартфон

Визначте пріоритетність даних – діагностичні похибки, службові меседжі, помилки оператора. Завдяки системі GPS вдається точно встановити ділянки, з яких передаються повідомлення і виявити області виникнення неполадок.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин