Про компанію

Перший в Україні навантажувач SEM 660D з унікальною комплектацією вже у нового господаря!

Минулого тижня вперше в Україні було відвантажено навантажувач SEM 660D з унікальною комплектацією: QC (пристрій швидкої заміни), 3-й клапан, 2 ковша: 3 м³ з зубцями і 5,5 м³ для легких матеріалів.


Міцність конструкції робить SEM 660D ідеальною машиною для завантажувально-розвантажувальних робіт. Саме їх часто використовують у портах, на рудниках, на сталеливарних заводах та на об'єктах, де висуваються суворі вимоги до техніки. SEM 660D працює швидше за аналогічні машини конкурентів, витримує більші навантаження та витрачає менше палива.


Низькообертовий двигун з динамічним охолодженням підвищує експлуатаційну ефективність, а стабільну роботу у найважчих умовах забезпечує надійна система повітряної фільтрації. Багатовальна коробка передач у цієї моделі вдосконалена, а велике тягове зусилля на першій передачі та підвищена швидкість на другій забезпечують більш ефективну роботу. Мости - власна розробка компанії Caterpillar, вони забезпечують кращу в галузі продуктивність у складних умовах. Компоненти гідросистеми відповідають світовим стандартам якості, а сама гідросистема вдосконалена - об'єднання гідравлічних потоків скорочує робочий цикл машини.

Конструювалися навантажувачі за допомогою математичного моделювання (FEA) та стрес-тестування (OMSA), що дозволяє цим машинам витрумувати тривалу роботу у важких умовах, не втрачаючи продуктивності.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин