Про компанію

Перші трактори Valtra вже в Україні!

Компанія «Цеппелін Україна» на Open days в Одесі та Кропивницькому презентувала в Україні найцікавіші трактори у світі – фінські Valtra, які чудово доповнюють прекрасно знані у нас німецькі машини Fendt.


Справжня фінська погода предзнаменовала появу в Україні нового фінського бренду Valtra. 6-го та 20-го березня Одесу та Кропивницький серйозно замело: спочатку падав крижаний дощ, тоді град, а після того завіяла хурделиця. Та не зважаючи на погоду на презентацію до компанії «Цеппелін Україна» доїхали усі. Це і клієнти компанії – аграрії із Одеської, Кіровоградської та сусідніх областей, і представники корпорації AGCO і звичайно ж, гості із колись далекої, а відтепер близької Фінляндії – два трактори Valtra T194 в комплектації Versu та Actice у супроводі потужних тракторів Fendt.

   

Всі, хто регулярно відвідує німецький Ганновер раз на два роки добре знає, що команда Valtra ніколи не їде додому без цілого оберемка нагород: то «Машина року», то «Трактор року», то «Трактор найвищого класу», і безперечно ж, нагорода за «Найкращий дизайн». Простіше кажучи, ходили аграрії і міркували собі, коли ж ці трактори можна буде випробувати вдома – в Україні. Так само міркували і в AGCO, до складу якої входить бренд Valtra, і в компанії «Цеппелін Україна», яка залюбки погодилася стати офіційним дилером фінських тракторів в Україні.

   

«До речі, це не прем’єра, а радше повернення бренду Valtra до нашої країни. Рівно десять років тому компанія МХП придбала 10 фінських машин, які до сьогодні напрацювали від 11 до 15 тисяч мотогодин. І лише у трьох тракторів проводилися операції по ремонту двигуна», - наголосив продукт-менеджер AGCO Сергій Лук’янець.

Першими ластівками нових Valtra в Україні, які були представлені в Кропивницькому та Одесі, стали дві 195-сильні машини Т194. Трактори серії Т з трансмісією Powershaft мають потужність двигуна від 150 до 250 к.с. і розраховані на виконання широкого спектру завдань у господарствах усіх типів. Вони знадобляться у якості основного польового трактора у господарствах, площею до 1000 га, а також чудово себе покажуть на фермі, на будівництві, і під час транспортних робіт.

Практичні фіни не просто несподівано сконструювали трактори із романтичним дизайном, вони ще й зуміли створити безвідмовні універсальні машини. Досить сказати, що Valtra надходитиме до України у трьох варіантах комплектації – Hitech, Active і Versu, що відрізняються за можливостями гідравліки та наявністю додаткових інтелектуальних систем, але кожен покупець може ледь не повністю переобладнати замовлення під себе.

Бажаєте отримати трактор рожевого кольору – матимете, хочете «лісові» шини підвищеної міцності – без проблем, можливість працювати із додатковим обладнанням - будь-ласка!


Цікаво, що фіни спромоглися створити навіть «гоночну» модель Valtra, аби продемонструвати можливості та стійкість конструкції, і розігнали трактор по льоду до 130 км/год! А за потреби можете поганяти навіть «задом наперед» - за сидінням механізатора встановлене додаткове повноцінне кермо!

«У різних регіонах України, і зокрема, в Кіровоградський, Полтавський, Одеській області дедалі більшої популярності набувають трактори Fendt. В господарствах їх охоче використовують завдяки високому комфорту роботи, економічності та підвищеній продуктивності цих машин. Особливо це стосується сегменту потужності понад 300 к.с. Відповідно, ми переконані, що у сегменті потужності від 150 до 250 к.с. трактори Valtra набудуть не меншої популярності. Ці машини входять до дещо нижчого цінового сегменту, однак за якістю справедливо входять до техніки преміум-класу. Особисто у мене немає жодних сумнівів у тому, що фінські трактори відразу ж завоюють прихильність аграріїв», - вважає керівник відділу продажу сільгосптехніки «Цеппелін Україна» Андрій Король.

Презентували Valtra разом із Fendt 936 Vario, Fendt 1050 Vario та Fendt 724 Vario в Одесі гучно – із щедрим пригощанням, офіційними виступами та чудовою концертною програмою. Адже компанія «Цеппелін Україна» відповідально ставиться і до роботи, і до святкувань. Хоча як може бути інакше – про сервіс компанії українські аграрії відгукуються або добре, або дуже добре.


Керівник відділу сервісу «Цеппелін Україна» Олександр Шаповал наголосив, що усі інженери та служби компанії готові до повноцінного і так само якісного супроводу тракторів Valtra в Україні.

Що ж думають про перспективи фінських тракторів в Україні гості заходу – представники господарств? Та те саме, що і про Fendt! Провели опитування, мабуть, чоловік 15: всі вони або вже працюють із Fendt, або планують невдовзі придбати Fendt, або ж відтепер розриваються у муках вибору поміж Fendt і Valtra! Ну, так і має бути: обирати краще серед найкращого!

Більше фото з заходу дивіться у розділі Фотогалерея.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин