Про компанію

Підсумки «АГРО-2018». Техніка від компанії «Цеппелін Україна»: успішні рішення для вашого бізнесу

Valtra та Fendt! Два бренди тракторів, які об’єднує надійність, енергоекономічність та простота в експлуатації

Агровиробники давно звикли до того, що компанія «Цеппелін Україна» – офіційний дистриб’ютор сільськогосподарської техніки багатьох всесвітньо відомих брендів – щороку дивує новими цікавими інноваційними рішеннями. Тому завжди з нетерпінням чекають агропромислової виставки, яка традиційно проходить літніми днями в столиці і є плацдармом для інновацій від компанії. Не став винятком і цей рік. Так, у рамках міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2018» відбулася довгоочікувана багатьма подія – презентація трактора Valtra. Також на цьогорічній експозиції був представлений і трактор Fendt, який давно зарекомендував себе з позитивного боку й користується неабиякою популярністю серед агровиробників.



Інтелектуальні трактори Valtra: від елітного чорного до гламурного рожевого

Поява на аграрному ринку тракторів Valtra – це, швидше, не прем’єра, а тріумфальне повернення бренду в Україну, наголошують представники компанії. В надпотужних тракторах виробництва Фінляндії серії Т четвертого покоління передбачена велика кількість опцій, вони винятково практичні, безпечні, комфортні. Розраховані для виконання широкого спектра завдань: у полі, на фермі, прекрасно себе проявлять і в лісовому господарстві та під час виконання транспортних робіт.

Трактори Valtra – це величезне досягнення заводу-виробника. Розроблений цей концепт, спираючись на побажання самих користувачів – агровиробників, а не відштовхуючись від якихось ілюзій виробника, – говорить фахівець із розвитку нових напрямків компанії «Цеппелін Україна» Андрій Ковальчук.

По-перше, даний вид техніки унікальний у першу чергу своєю надійністю. Оснащені трактори трансмісією Powershіft, надійним двигуном об’ємом 7,4 л та потужністю 210 кінських сил.


По-друге, вирізняються вони і простотою використання. Інноваційна система SmartTouch об’єднує ергономічний підлокітник із багатофункціональним джойстиком управління ходом, перемикачами клапанів, механізмом управління заднім зчіпним пристроєм і механізмом відбору потужності, сенсорним екраном і кнопковою панеллю керування, завдяки чому всі функції трактора легко доступні оператору. Лише кілька дотиків до екрану і Вам відкриються необхідні налаштування, тому завдяки оснащеній системі керувати трактором простіше, аніж смартфоном. На екрані все графічно зображено, що дає можливість навчитися керувати трактором будь-кому в найкоротші терміни. Це революція в сільськогосподарській техніці, адже потужною й високопродуктивною технікою можна керувати всього кількома дотиками.

  

Третє, на чому хотів би акцентувати – це низькі експлуатаційні витрати. Тобто дана модель сконструйована таким чином, щоб затрати на неї були мінімальні. Інтервал між ТО складає 600 мотогодин, що є нетиповим для інших тракторів. Це сприяє великим запасам потужності, міцності по всіх вузлах, що дозволяє відпрацювати на повну навіть у найжорсткіших умовах, а саме 24 години на добу впродовж 7 днів на тиждень. Практичні фіни зуміли створити безвідмовні універсальні машини, звісно, якщо дотримуватися рекомендацій під час експлуатації, правильно їх обслуговувати, використовувати винятково оригінальні запчастини. До речі, ми пропонуємо ексклюзивні комплекти ТО, де в одному зручному пакунку є всі оригінальні запчастини. Це значно полегшить життя клієнту, адже там зібрано все необхідне. Крім того, придбавши такий комплект, клієнт значно економить, у порівнянні з тим, коли купувати все окремо.

Потужний, але одночасно простий і зручний в обслуговуванні – це не всі переваги тракторів Valtra. Вони ще й унікальні за своїм дизайном. Річ у тому, що це єдиний виробник у світі, який випускає трактори різних кольорів відповідно до побажання замовника: від елітного чорного до гламурного рожевого.

Дійсно, на заводі є тюнінгове ательє, фахівці якого займаються удосконаленням тракторів безпосередньо під замовлення клієнта, – продовжує Андрій Ковальчук. – Тому не буде ніякої проблеми, коли Ви оберете особливе забарвлення чи навіть захочете нанести на нього своє ім’я або назву господарства, або навіть візерунок. Жодних обмежень! Трактор підготують повністю під замовлення клієнта.

- Андрію, чи працюють інтелектуальні скандинавські трактори Valtra на українських полях?

Звичайно! Більше того, на них простежується великий попит. Девізом компанії «Цеппелін Україна» є гасло «ми створюємо рішення». Трактор Valtra – одне з таких рішень, яке допомагає агровиробнику вийти на новий щабель виробництва. А від успіху наших замовників залежить і наш успіх, тому робимо все необхідне, щоб агровиробник досягав нових висот у бізнесі.

Трактор Fendt: широкий модельний ряд і вдале поєднання унікальних систем та інноваційних технологій

Якщо високоінтелектуальний «фін» тільки заходить на українські поля, то трактор Fendt уже давно тут прижився і встиг зарекомендувати себе тільки з найкращого боку.

  

Fendt – це вдале поєднання унікальних систем та інноваційних технологій, що дає можливість виконати роботи в оптимальні терміни та зекономити час. Він розроблений таким чином, що навіть при роботі в найскладніших умовах агровиробник отримає високу продуктивність при мінімальній витраті пального. Потужний, але разом із цим маневрений і повороткий, простий в обслуговуванні та вдало агрегатується з іншими видами техніки і різноманітним устаткуванням. Словом, має ряд переваг та відповідає всім вимогам, які висувають сучасні аграрії при купівлі техніки. Саме тому трактори Fendt і користуються неабиякою популярністю, зокрема серед аграріїв Полтавщини.

  

  

Із кожним роком вимоги агровиробників щодо якості, точного землеробства, економії підвищуються, – розповідає менеджер із розвитку бізнесу корпорації AGCO Олексій Копилов. – Сьогодні кожен рахує витрати і прагне максимально ефективно використовувати придбану техніку. В цьому плані Fendt відповідає всім критеріям та вимогам, які висуває сучасний господар, адже пропонує завжди нові розробки та вигідні рішення в землеробстві. До слова, трактор Fendt завжди був одним із перших, який допомагав реалізовувати технології в аграрній галузі. Якщо говорити про популярну тисячну серію, то вона запропонована в чотирьох різних сегментах потужності: Fendt 1038 Vario – 396 к.с.; Fendt 1042 Vario – 435 к.с.; Fendt 1046 Vario – 476 к.с.; Fendt 1050 Vario з максимальною потужністю 517 к.с. Трактор має суттєві відмінності від своїх попередників та інших виробників.


Рішення для вашого бізнесу

Прагнете бути успішними? Із компанією «Цеппелін Україна», яка пропонує високопродуктивну, надійну та сучасну техніку, Ваше господарство досягне нового рівня. До речі, компанія пропонує агровиробникам вигідні програми лояльності з придбання техніки. В цьому напрямку вона тісно співпрацює з різними банківськими установами, внаслідок чого агровиробник може отримати вигідні фінансові ставки як у валюті, так і в гривні, які суттєво відрізняються від ринкових.

Марина БАБИЧ

Більше фото з виставки дивіться у розділі Фотогалерея

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин