Про компанію

Пневматичні бункери Bourgault 6000 серії – конструкція, яка працює на вас

Неперевершена багатофункціональність

Патентований механізм бункера Bourgault KNEXTM з можливістю інтеграції секцій забезпечує ідеальну адаптацію до умов посіву та потреб господарств. Поділ на 3 або 4 секції дає можливість якісно задіяти загальний обсяг в незалежності від стандартів висіву та різновидів використовуваного продукту.

За допомогою суміщених портів вдається посекундно змінювати внутрішню форму бункера. Використання пневматичних бункерів забезпечує ідеальну гнучкість у роботі.


Точне вимірювання продукту

Завдяки системі PDM Plus вдається досягти високої точності вимірювання продукту, що обумовлено високоякісним пластиком, а також металевими вимірювальними шнеками в поєднанні з калібрувальними діафрагмами, які ідеально підходять до них. Навіть при взаємодії з проблемним продуктом (надмірно протруєне насіння або конкретні різновиди добрив) витрати на обслуговування залишаються мінімальними.

Завдяки даній системі забезпечується обережна взаємодія з насінням, навіть з бобовими, що офіційно підтверджено незалежними дослідженнями інституту PAMI.

Завдяки вимірювальній камері горизонтальної подачі забезпечується чітке вимірювання норми навіть при низькому рівні продукту. Разом з тим, котушкові дозатори, які застосовуються на моделях інших марок, нерідко відображають помилкові показники продукту при невеликому рівні наповнення.

Легке очищення бункера й огляд вимірювального шнека забезпечені очисним люком, встановленим знизу кожної секції.


Варіатор плавної зміни швидкостей

Удосконалений механізм безступінчатої трансмісії з плавною зміною передач забезпечує збереження точної норми висіву.

  • Привід системи працює від ходової частини
  • Удосконалена система зміни швидкостей у трьох діапазонах роботи
  • Захищеність кожного варіатора спеціальною муфтою з системою самоповороту
  • При появі електричних поломок для запобігання простою варіатор можна дуже просто перевести в режим механічного регулювання

Всього лише за допомогою натискання однієї кнопки варіатор надає можливість регулювати внесення продукту безпосередньо під кожен дозатор бункера прямо з кабіни машини. Електрична система, встановлена на кожній трансмісії, регулює в режимі дистанційного керування норму при запуску оператором. Для більшого комфорту регулювання норми висіву в момент калібрування на бункері є другий блок керування.

Запатентована система гідравлічного калібрування

Отримуйте зразок продукту легко за допомогою простої установки калібрувальних кошиків під калібрувальні порти. Оперативність і легкість калібрування забезпечує набір зразків більшого обсягу для більш точних налаштувань.

Зручне та швидке налаштування бункера

Аграрії, у яких вже є досвід взаємодії з пневматичними бункерами, відзначають легке і оперативне очищення моделей Bourgault. З метою очищення бункера оператору необхідно зняти два болта, на яких тримається люк під вимірювальною камерою, щоб продукт почав надходити в ківш.

Bourgault випускає завантажувальні шнеки всіх розмірів бункерів. Ергономічність і практичність застосування забезпечують швидке завантаження бункера і повернення до посівного процесу. Контроль шнеків кожного типу виконується в нижній і верхній частинах.


Завдяки гідравлічному конвеєру (діаметр 25 см) забезпечується оперативне навантаження моделі 6700ST. Крім високого рівня продуктивності цей конвеєр дозволяє досягти повного очищення робочої частини від продукту. Установка позиції конвеєра здійснюється за допомогою дистанційної системи керування.

Шнек Deluxe забезпечує швидке навантаження бункера моделей 6550 ST і 6450, і повернення до посівних процесів за чверть години. Повне гідравлічне керування установкою в робочу позицію і переходом в транспортне положення. Шнек забезпечує збереження положення навіть при функціонуванні на нерівних ділянках або при несприятливих погодних умовах. За допомогою низкопрофільного лотка забезпечується наповнення бункера з напівпричепів з розвантаженням через дно.

Стандартна модель шнека (25 см) розвертається гідравлічно, висота контролюється вручну. Обидва види шнеків: 20 і 25 см можуть бути забезпечені допоміжною лінією для підвищення швидкості.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин