Про компанію

Пневматичні бункери Bourgault: ви відпочиваєте - вони працюють

Бункери Bourgault

Відмінною характеристикою бункерів Bourgault є легкість застосування і точність розподілу. Варто також відзначити особливий дизайн виробів, що дозволяє по максимуму спростити роботу й збільшити її продуктивність.

  1. Неповторна багатофункціональність. Патентоване обладнання забезпечує ефективну адаптацію до будь-яких умов. Розподіл конструкції по секціях дозволяє розумно розподіляти обсяг, в незалежності від того, який продукт використовується. Завдяки з'єднувальним портам можно швидко змінювати внутрішню конфігурацію. Пневматичне обладнання забезпечує необхідну гнучкість, яка потрібна для роботи.
  2. Точність вимірювання. Пластикові або металеві шнеки для вимірювань забезпечують максимальну точність вимірювання з мінімальними витратами на обслуговування навіть при взаємодії зі складною сировиною. Спеціальна технологія PDM Plus акуратно працює з матеріалом, що підтверджено результатами експериментів PAMI. Горизонтальна камера задає точність необхідних вимірів навіть при невеликій кількості сировини в бункері. Люки, розташовані в нижній частині кожної секції, роблять процес очищення легким.
  3. Варіатор плавної зміни швидкостей. Потужна конструкція ступінчастої трансмісії забезпечує збереження висівів. Легким рухом пристрій дозволяє регулювати кількість внесення сировини. Варіатор, розташований на кожній трансмісії, забезпечує надійне регулювання норми продукту на відстані. Для більшої практичності бункер оснащений другим блоком управління.
  4. Запатентована система гідравлічного калібрування. Дозволяє швидко і без проблем отримати зразок матеріалу. Швидкість і легкість калібрування дозволяють набрати зразки більшого обсягу для більш точних налаштувань.
  5. Оперативна система чищення. Фермери, які часто працюють з пневматичними бункерами конкурентних фірм задоволені легкістю процесу очищення бункерів Bourgault. Потрібно всього лише підняти два бовта, і матеріал буде сипатися в ківш.

Бункери Bourgault

Завантажувальний / розвантажувальний шнек

Bourgault випускає шнеки для всіх розмірів конструкцій. Легкість і оперативність дозволяють економити час на завантаженні і швидко переходити до посівного процесу. Конвеєр 25 см з шириною стрічки 38 см забезпечує завантаження моделi 6700 ST. Крім високої продуктивності, конвеєр дозволяє досягти максимальної чистки робочого об’єму. Встановлюється положення за допомогою дистанційного вмикача.

Шнек Deluxe 25 см дозволяє взаємодіяти з моделлю 6550 ST, працюючи з ним, ви зможете повернутися до своєї основної роботи всього через 20 хвилин. Шнек зберігає свою позицію за будь-яких погодних умов.

Шнек стандартного типу 25 см для моделі 6450 розгортається гідравлічно, автоматичне регулювання висоти не передбачено. Шнек 20 см для 6350, 6280 має ручний тип управління. Обидва варіанти можуть бути доповнені гідравлічною системою для збільшення швидкості.

Бункери Bourgault

Детальніше про бункери Bourgault: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/bunker-i-bak-bourgault/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин