Про компанію

Підготовка техніки до зимової консервації. Частина 1

Передчасний знос деталей, корозія, неробочий акумулятор та інші проблеми перетворюють підготовку сільськогосподарської техніки до нового сезону робіт в катастрофу. На відновлення машин йдуть гроші, час і нерви. Уникнути подібних проблем допоможе правильна і своєчасна підготовка спецтехніки до зимової консервації.


Вашій увазі кілька універсальних порад профілактичного обслуговування:

  1. Зніміть з машини акумулятор. В період міжсезоння він може в кращому випадку розрядитися, в гіршому - вийти з ладу.

  2. Захистіть деталі від корозії. Для цього слід змастити маслом все непофарбовані елементи корпусу. Огляньте на наявність подряпин і відколів фарби - ці місця також слід обробити.

  3. Заправте бак паливом. Всупереч безлічі думок, бак повинен бути повністю заправлений щоб уникнути утворення в ньому конденсату.

  4. Щоб компресор працював бездоганно вже з самого початку нового сезону, під час міжсезоння необхідно періодично запускати кондиціонер.

  5. Дуже важливо захистити двигун машини від потрапляння вологи, послабити ремені.

  6. Через перепади температур гума втрачає свою еластичність і колеса можуть деформуватися. Тому в разі зберігання машини не в гаражі, її потрібно поставити на опори.

  7. Порушення ущільнень в гідравлічних елементах трансмісії може стати причиною довгого і дорогого ремонту, а в деяких випадках знадобиться повна заміна вузлів. Щоб цього уникнути слід своєчасно проводити профілактику - міняти масло і фільтри, обов'язково запускати техніку на короткі проміжки часу для змащення деталей.


Про те, як підготувати до зимової консервації грунтообробну техніку і обприскувачі, читайте в новині "Підготовка техніки до зимової консервації. Частина 2".

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин