Про компанію

Поповнення в лінійці посівних комплексів Bourgault – модель 3820

Поповнення в лінійці посівних комплексів Bourgault – модель 3820

Bourgault поповнює лінійку посівних комплексів з копіювальними дисковими сошниками новою моделлю 3820 Paralink ™, що володіє конструкцією рами і робочою шириною моделі 3720, але обладнана сошниками PLR, які можуть застосовуватися в якості пристосувань для прямого та точного висіву.

Сошники PLR надають можливість адаптації нової інноваційної системи точного висіву Air Planter ™. Також є можливість використання одного обладнання як для суцільного посіву, так і для точного висіву.

Рівномірна глибина посіву

Паралелограмне влаштування важелів в поєднанні з надійним функціонуванням копіювального колеса забезпечують максимальну точність глибини посіву навіть в складних експлуатаційних умовах.

1. Копіювальне колесо знаходиться з протилежної частини диска сошника і на одній лінії з сім’явиводом для підтримки точності посіву.

2. Позиція копіювального колеса задається регулювальним важелем.

3. Великий стійкий диск встановлюється під нахилом 7 градусів по горизонталі та 10 градусів по вертикалі, що дозволяє максимально якісно проникнути в ґрунт і забезпечує рівномірний розподіл насіння незалежно від посівних умов.

Датчик навантаження, який встановлюється на копіювальне колесо сошника в центрі агрегату гарантує рівномірність глибини посіву. Дані з датчика передаються на екран Х35 Apollo ™, де оперативно обробляються для підтримки необхідного тиску в гідравлічній системі.

У разі зміни навантаження на копіювальному колесі, система гідравліки автоматом відрегулює його притискне зусилля.

Поповнення в лінійці посівних комплексів Bourgault – модель 3820
Поповнення в лінійці посівних комплексів Bourgault – модель 3820
Технологія Air Planter™

1. Первісна борозна формується сім’явиводом суцільного висіву, який впирається у внутрішню частину диска.

2. Система вимірювання eXact Placement (XP™) застосовує підтримуваний в повітряній системі позитивний тиск для доставки насіння до сім’явиводу точного висіву. З заданою швидкістю і під оптимальним для взаємодії з ґрунтом кутом насіння подається на дно перед закладувальним колесом, яке акуратно притискає їх у вологий ґрунт на дні борозни з рівномірним інтервалом.

3. Після закладувального колеса йде накочування для ефективного ущільнення розпушування ґрунту, забезпечуючи ідеальне середовище для швидких і рівномірних сходів.

4. Опційна технологія для внесення добрив. Для моделі 3820, яка оснащена системою Air Planter™ надається можливість внесення сухих або рідких добрив в ряд з насінням. Сухі добрива подаються з пневматичного бункера через сім’явивід суцільного посіву, а рідкі через трубки у фронтальній зоні робочої системи.

Плюси моделі 3820

Паралелограмний пристрій важелів гарантує точність і стабільність при будь-яких умовах. Він забезпечує збереження незмінного кута атаки робочих інструментів навіть при посіві по величезній кількості нерівностей. Це призводить до раціонального розподілу насіння для рівномірних сходів навіть в найскладніших експлуатаційних умовах.

Великі диски 521 мм діаметром і 5 мм завтовшки зроблені з високоміцної борвмісної сталі та характеризуються вражаючими властивостями зносостійкості, надаючи на 20% триваліший експлуатаційний період в порівнянні з традиційними дисками, зберігаючи в той же час гнучкість в області маточини.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин