Про компанію

Porsche 911 і трактор Fendt: хто кого?

Потужність, маневреність і легкість управління. Виявляється, це далеко не всі критерії, за якими можна порівняти автомобіль Porsche 911 і колісний трактор Fendt 828. Автори телешоу на французькому телеканалі TF1 вирішили продемонструвати відмінності машин і провести популяризацію професії тракториста.

В рамках проекту режисери телешоу влаштували тест-драйв, відео якого підірвало інтернет. На ньому чітко видно, що автомобіль помітно поступається агротехніці навіть при русі заднім ходом. Вся справа в тому, що для заднього ходу трактора операторське сидіння перебудовується в лічені секунди.

Трактор Fendt 828 Vario S4, який брав участь у змаганнях, відрізняється високою точністю рухів при простому управлінні технікою за допомогою зручної панелі. Перебуваючи в комфортній кабіні, оператор може регулювати кут повороту сидіння в залежності від напрямку ходу і виконуваних робіт. Це дозволяє йому тримати під контролем весь робочий процес і ретельно стежити за його якістю.

Потужність представленої моделі агротехніки 280 к.с. Ідеальна система двигуна і трансмісії дозволяє трактору досягати максимальної цифри при мінімальних витратах палива. Система вприскування забезпечує його рівномірну витрату, а спеціальні фільтри очищають, що дбає про стан техніки.

Ще одна перевага Fendt 828 Vario - світло. Додаткове освітлення дозволяє техніці працювати навіть в темний час доби. Спеціальні лампочки, розташовані в різних відсіках, дають можливість приступити до зміни робочого обладнання або негайного ремонту в разі будь-яких збоїв.

Дізнатися більше про модель трактора Fendt 828 Vario S4 ви можете в розділі продукція на сайті компанії «Цепелін Агро». За більш детальною інформацією звертайтеся за тел. 0-800-300-350.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин