Про компанію

Посилена обробка ґрунту з Farmet Softer

Посилена обробка ґрунту з Farmet Softer

На сьогоднішній день тисячі софтерів обробляють поля по всьому світу. Це дискові лущильники преміального рівня, які мають колосальний успіх за рахунок своїх вражаючих характеристик. Що це за властивості?

Інтенсивне попадання в ґрунт навіть у специфічних умовах

Кожен диск жорстко спрямовують потужною кованою стійкою, яка окремо обладнана гумовими деталями з підвищеною попередньою напругою. Агресивні робочі кути дискового нахилу гарантують вражаюче попадання в ґрунт навіть у найспецифічніших умовах посухи. У вологому середовищі, навпаки, дається взнаки підвищена прохідність і опір до прилипання завдяки оптимізованій конфігурації кованих стійок.

Посилене попадання в ґрунт підвищується за рахунок заточування диска по всьому колу за допомогою точного фрезування. Диски виготовляються із міцної термічно обробленої сталі, яка відрізняється чудовою якістю та максимально тривалим експлуатаційним терміном.

Найкраще підрізання по всій робочій ширині

За рахунок агресивних робочих кутів нахилу ґрунт ідеально підрізається по всій площі, згідно із заданою робочою глибиною до 12 см. Рослинні частинки надійно перемішуються та розподіляються рівномірно. Це величезна перевага Farmet Softer, які за рахунок своєї правильно оптимізованої геометрії та розміщення робочих інструментів відмінно розподіляють частинки продукту та вирівнюють поверхню ґрунту. За рахунок своїх приголомшливих властивостей вони можуть застосовуватися при передпосівних підготовчих роботах. Задні котки з ідеальними параметрами гарантують прекрасне загортання частинок і подрібнення великих грудок. Після обробки ґрунт знову стає компактним, його капілярність буде відновлено.

Посилена обробка ґрунту з Farmet Softer
Посилена обробка ґрунту з Farmet Softer
Підвищена стійкість до розтягування

Softer – це підвищена стійкість до розтягування, чому також сприяють агресивні кути нахилу та заточування дисків. Потрібна потужність трактора стартує з 30 к.с. на метр робочої ширини машини. Наприклад, часто агрегати Softer прикріплюються до моделей з потужністю 330-360 к.с. Цей комплект відрізняється компактністю та продуктивністю. Витрата призначена на 4-6 л/га. Це вражаючі характеристики та гарантія великої прибутковості.

Швидкість, потужність, ефективність

Softer – це стовідсоткова продуктивність при обробці ґрунту зі швидкістю 12-15 км/год. Відповідно, ефективність системи варіюється від 1,1 до 1,4 га на годину на метр робочої ширини. Наприклад, набір Softer 11 із сучасною моделлю трактора 360 к.с. може обробляти до 14 га на годину при витраті 4-6 літрів із чудовою якістю роботи. Тому лущильники від Softer і справді окупаються.

Затребувані по всьому світу

На сьогоднішній день лущильники Softer популярні по всьому світу, що дозволяє приносити прибуток тисячам фермерам у різних кліматичних умовах. Софтери показують свої можливості та багатий функціонал спільно з безліччю технологічних рішень обробки ґрунту. Разом з тим усюди вони роблять ту саму операцію: збільшують ефективність і підвищують дохід своїх власників.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин