Про компанію

Посівна кампанія в Україні триває!



Господарства, визначившись з розмірами посівних площ, завершили підготовку сільськогосподарської техніки до весняно-польових робіт. Цеппелін Україна розуміючи сучасні вимоги і потреби аграріїв, на весні 2014 року, презентувала сівалку точного висіву Challenger CH9824. Агрегат обладнаний новою системою внесення бункером мінеральних добрив AULARI-об’ємом 4933 м³, гідравлічними маркерами і контролером-монітором посіву. Мінімальна необхідна потужність трактора від 340 к. с.

Challenger CH9824 призначені для висіву просапних культур: насінні диски для висіву кукурудзи, соняшнику, сої та інших культур. Застосовуються для роботи за нульовою, мінімальною та традиційною технологіями обробітку ґрунту. Основні переваги:
  • Висока точність висіву, завдяки новітній пневматичній системі тиску і розподілу надлишкового повітря - РАМ ТМ;
  • Незрівнянна простота регулювання норми висіву і заміни дисків;
  • Можливість встановлення глибини і розташування добрив;
  • Простота в обслуговуванні, завдяки мінімальній кількості "проблемних" точок;
  • Збільшення відсотку проростання насіння, 

Для обслуговування сівалки не потрібні ніякі додаткові інструменти. Замінити висівний диск, зняти висівну секцію і оглянути дозатор дуже просто, це можна зробити в ручну режимі за допомогою одного гвинта. Набір додаткових посилених пружин забезпечує високий тиск на грунт до 218 кг. Що дає можливість працювати сівалці в будь-яких польових умовах. Завдяки особливій конструкції копіювання коліс , вони мають можливість переміщатися незалежно один від іншого. Тому на глибину посіву не впливають перешкоди висотою до 50 мм. Це сприяє кращому збереженню встановленої глибини посіву.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі "Challenger".
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин