Про компанію

Поставка Fendt 700 серії на підприємства Львівської та Одеської областей

Компанія Цеппелін Україна продовжує поставляти передові технології для розвитку аграрної галузі країни. Ми вважаємо, що потужний і сучасний машинно-тракторний парк - запорука успіху будь-якого аграрного підприємства.

Цього літа компанія продовжила співпрацю з «Агро ЛВ Лімітед» і поклала початок новій співпраці - з Одеським приватним підприємством «Сервіг».

«Агро ЛВ Лімітед» - провідне сільськогосподарське підприємство Львівщини з виробництва елітних сортів картоплі. Також підприємство вирощує і реалізує пшеницю, кукурудзу, ріпак, цукровий буряк та моркву. Працює як на вітчизняному, так і на зарубіжних ринках. Одеське ПП «Сервіг» - також спеціалізується на вирощуванні пшениці, кукурудзи, а також соняшнику та кормових коренеплодах.

Цеппелін Україна, офіційний дилер світових виробників сільськогосподарської техніки Fendt, Massey Fergusson, Challenger і інших марок, поставила львівському господарству трактори Fendt 700 серії, а саме було відвантажено два трактори Fendt 724 в комплектаціях Power і Profi +, а одеському ПП «Сервіг» - перший в Україні трактор Fendt 722 в комплектації Profi +.

 

Цеппелін Україна співпрацює з «Агро ЛВ Лімітед» вже більше 5 років. Результати вражаючі: в автопарку підприємства вже 11 тракторів Challenger і трактори Fendt 900 серії - а саме - Fendt 936 Vario.

Співпраця між підприємствами взаємовигідна. Умови розроблені за абсолютно новою для нашої країни схемою: нова техніка поставляється на підприємство, на додаток до неї йде повний пакет з гарантійним та сервісним обслуговуванням. Після закінчення трирічного користування, машини повертається і продаються як вживана техніка.

Така програма вже давно успішно реалізує себе на ринках Європи і всього світу. Особливістю моделі є те, що саме підприємство платить тільки за фактично виконану роботу за допомогою поставленої техніки. Це означає, що господарство може самостійно управляти своїми витратами, чітко знаючи скільки мотогодин буде витрачати техніку в кожному місяці. Все це дозволяє значно заощадити кошти господарства і вкласти їх в інші потреби підприємства.

  

Для забезпечення найбільш продуктивної роботи на новій техніці, компанія Цеппелін Україна займається консультуванням і навчанням персоналу сільськогосподарських підприємств. Без відриву від виробництва, на базі самого підприємства, кваліфіковані фахівці Цеппелін Україна проводять навчальні курси і огляди техніки. По закінченню навчання всі співробітники отримують сертифікати.

Щоб отримати додаткову інформацію про можливості такої програми співпраці зателефонуйте нам за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин