Про компанію

Підвищення кваліфікації операторів

Купуючи сільськогосподарську техніку у офіційного дилера - компанії Цеппелін Україна, ви стаєте не просто власником машини, а - нашим партнером. Для вашого успіху ми надаємо комплексну інформаційну, консультаційну та технічну підтримку.

В сервісний супровід входить:

  • сервісне обслуговування та ремонт техніки в гарантійний та післягарантійний періоди;

  • обслуговування техніки, яке проводиться перед поставкою;

  • введення в експлуатацію нових машин;

  • проведення інструктажу з безпечного та правильного використання техніки.

Але на цьому наша підтримка не закінчується. Ми розуміємо, що ефективна експлуатація спецтехніки безпосередньо залежить від кваліфікації ваших операторів. Для того, щоб ваші працівники використовували техніку дбайливо і з максимальною користю для господарства, ми пропонуємо міжсезонне навчання операторів.



Для вашої зручності навчання може проходити як на території нашого навчального центру, так і в умовах вашого господарства. Як правило, підвищення кваліфікації операторів проводиться в міжсезоння, коли короткочасна відсутність працівників не позначиться на вашому доході, а техніка проходить перевірку і відновлення.

Ми пропонуємо 2 типу навчання: викладання теоретичних знань з подальшою контрольною перевіркою по закінченню і проведення практичних занять на техніці.

Під час отримання теоретичних і практичних занять, проводиться навчання по експлуатації, технічному обслуговуванню та налаштуванню техніки. Всім операторам, які успішно здали тести, надається сертифікат, що підтверджує можливість роботи на відповідних типах техніки. 



Однак, головна перевага, яку ви отримаєте після навчання працівників - ефективна і дбайлива експлуатація сільгосптехніки. Оператори зможуть не тільки правильно виконувати кожну поставлену задачу, а й, у разі необхідності, діагностувати ймовірну поломку до того, як вона відбудеться. Подібне ставлення до техніки дозволить їй пропрацювати довше для успіху вашого підприємства!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин