Про компанію

PowerСare - сервісна підтримка техніки для професіоналів

Корпорація Agco - лідер в конструюванні, виробництві та продажу техніки для сільськогосподарських робіт і запасних частин до неї, представляє потужну підтримку вашої техніки Challenger у вигляді сервісного пакета PowerCare і розширеної гарантії.

Фахівці компанії Цеппелін Україна, офіційного дилера техніки Challenger, проведуть повний технічний огляд ваших машин після успішного закінчення сезонних робіт. Замовивши таку своєчасну перевірку стану техніки, ви зможете уникнути несподіваних поломок і дорогих простоїв техніки в майбутньому сезоні.

Міжсезонна діагностика і обслуговування дозволить вам повністю володіти ситуацією свого автопарку. Вичерпний звіт про технічний стан техніки забезпечить мінімальний знос машин під час зимового зберігання і швидкий початок роботи в новому сезоні. Такий сервіс підвищить ефективність і продуктивність техніки, мінімізує втрату врожаю та знизить ризик дорогого ремонту у розпал нового сезону.

Сервісний пакет PowerCare надається на машини з напрацюванням не більше 10 000 мотогодин. Завдяки повній історії сервісного обслуговування у офіційного дилера, в разі перепродажу, ви зможете отримати максимальну ціну за свою техніку. Також, компанія Цеппелін Україна надає калькулятор техобслуговування (що дозволяє врахувати всі особливості вашого господарства).

Сервісна підтримка у офіційного дилера - це запорука максимально ефективної роботи вашої техніки. Кваліфіковані фахівці компанії Цеппелін Україна працюють на кращому діагностичному обладнанні і використовують тільки оригінальні запасні частини.


Договір про технічне обслуговування і розширені гарантії залежить від моделі вашої техніки. Щоб дізнатися деталі сервісної підтримки PowerСare, а також розрахувати вартість, телефонуйте 0 800 300 350. Менеджери компанії Цеппелін Україна дадуть відповідь на всі питання. Чекаємо на ваші заявки!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин